[I/A]Pokemon Masters EX (128)| 寵物小精靈★伽勒爾邪惡組織篇揭幕/會長秘書新陰謀★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

可惜dena冇加秘書個發癲樣落去,明明係精粹嚟

有㗎
未打莊園記得打
Thanks but 打曬
而家有無auto隊推介
Nathan都單騎到
唔洗退賽

恩哥真係仆街嚟
靚仔大撚曬

新手今朝刷完首抽中呢啲開局
應該繼續存石等池嗎 , 太多池唔知抽邊個
今期d pool 唔多適合刷首抽

總之呢個兩池千祈唔好抽,專搵新手笨柒
個池嘅角色你係其他池抽都有機會跌出嚟
N個季節池都唔建議,因為平均每個季節角機率太低+大部份戰力追唔上遊戲進度

如果要抽嘅大王銅象同秘書都叫唔錯,新手嚟講會有幫助

不過建議你玩哂神獸篇嘅主線拎哂啲免費角先,大部份都有用
感激
隻驚真係好多池
不過手上唔多石就留石先,拎咗主線角色同免費神獸都夠你頂到一陣(建議練咗盾狗先,呢期有活動俾佢ex,有6星輔助角都好重要)
去到4周年再抽3個大師角你再打會輕鬆好多
收到咁我有方向玩了
想問埋果啲72小時限定池都唔駛抽住嗎?
噴火龍好型

唔知係咪old news
原來依家個大電視有用
真係刷首抽嘅
大象分分鐘好過蓋歐卡
起碼新嘢+剋3屬,仲可以順手過埋今期個高難度挑戰賺石

蓋d 戰力開始跟唔上,水屬又大把勁嘢
另一個pool cfu + 火水佬仲實用
無用。
3隻都過氣,隻龜叫好用少少但而家已經完全無抽嘅必要,印象中做冠軍之路會送一隻

巴打請問活動升盾狗就係呢個道具?
我換左1粒搵唔到邊到用
如果有課開就必買,金糖=抽少隻。而且登入石都唔少
無課就買廿零蚊嗰個拎下石日抽算
高難度關一係抽中用pickup 一係倉庫好齊有時又要reset博出唔同招或者機率
過咗都係得300石唔係必須

其實隻game都無話邊隻一定要食糖一定要ex
不過課吓有得日抽中到就爽吓輕鬆吓
灰塵山咁高評分
https://youtu.be/rhG_ODzUelQ
轉烏克蘭地區買啦ching, $140一次,咁買一年慳番唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞