[I/A]Pokemon Masters EX (128)| 寵物小精靈★伽勒爾邪惡組織篇揭幕/會長秘書新陰謀★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
頭幾名痴撚線,re左幾耐
第3隻用金鳳
有加速度 有回氣加速 有晴天回氣加速
急凍鳥 or 哞哞啦
一鍵滿要害
金鳳都係配火雞白龍抵玩
配固駝有啲嘥料
有冇四週年leak?
冰雀應該係呢隊唯一唔卡氣嘅option
如果火駝多格mgr9就舒服好多
唔係個個禮拜同時要打弱火同弱地
點解一定要組到exclusive
固同駱駝上buff都勁慢所以我配大劍鬼,駝駝拍前淨係開zone加防 通常一拍完打唔完嘅話大劍鬼都加到4-6速 完全唔卡
Dena咁撚懶
話唔定之後再出都無新牌攞
可以入去低分攞獎走人
唔使話唔定
活動公告入面寫住以後嘅score attack event都係呢個牌
痴撚線
無牌真係唔記得打都唔肉赤
denashit嘅教訓
應該呢兩日更新
燈吓
龍zone sup drago
降電rebuff eleki
周年前bait我估會出解放hoopa
希望沙龍一個月多兩個新角
應該呢兩日更新
燈吓
極巨化炎兔+運動小勝
極巨化霜奶仙+運動小優
極巨化rock蜥蜴+聶梓
8月同周年會出咩?好似得返唔多野出
Gen1 (差唔多又到3原色出場)
寵:超極巨龜花 y噴y超夢夢 3鳥
Gen2 (已經無注目人物)
寵:Mega班吉拉 雷公
Gen3 (又可以出多幾隻大吾
寵:Mega 波士可多拉、暴飛龍、色違巨金、原始紅藍寶石
Gen4 (舊年出比卡超,淨計寵今年阿爾宙斯好大機會)
寵:阿爾宙斯 原始3神 洗翠版寵
Gen5 (合眾基本上唔使睇寵 睇人,鍾意就ntr其他世代啲幻獸 )
寵:白冰龍
Gen6(主線趕到條中二病用胡帕嘅話有機會順勢出)
寵:Z狗魔神胡帕
Gen7 (莉莉艾好耐無新衫了
寵:UB 幻獸
Gen8(8月出完伽勒爾後半再出機會唔大)
寵:閃焰王牌 龍柱雷柱一擊熊黑馬王 仲有劇場版隻幻獸猩猩

不過其實仲有大量色違神獸幻獸可以玩多幾年都唔使急住出gen9
唔好再出大吾莉莉艾啦,出得太多啦俾吓機會其他角色
仲要gen7兩個主角一直都冇新裝

感覺dena好似陸續幫啲勁敵角色出新裝,中二病阿哥都差唔多要出場
中二病係邊個
口係咁講,現實就係大吾莉莉艾呢啲賺錢賺多好多
嗰年夏季出小優瑪莉就忍唔住兩隻都課到補底
舊年N都係。明明3隻都偏廢
今年基拉祈係正但人氣角係真係抽嘅意欲大好多
笑死
又獻計俾dena呃毒撚錢
又逼害共平
莉莉艾阿哥
下個月月中先有
龍柱attack吧 本家入面特性同專技都係加威力 master冇理由唔跟
而且z龍都玩咗年半 係時候俾人淘汰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞