[I/A]Pokemon Masters EX (128)| 寵物小精靈★伽勒爾邪惡組織篇揭幕/會長秘書新陰謀★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
五隻打手;熊 火水 巨沼 蓋歐卡 暴噬龜
五隻盾:海星 蜘蛛 剛石水伊 海獅 大劍鬼
每隊是但拼多隻

呢度都夠25000分
想問下,而家開始玩會唔會太遲?
洗唔洗刷首抽
唔會,好休閒,認真玩嘅話玩兩三個月就追到
雖然新活動有啲睇角色池深度,但95%活動都一定無問題
另外建議買多石ac
用得最少係雷鳥
唔洗刷首抽?
買多石ac
等到有好嘢先抽
36000石補底一隻
買多石ac 就唔使刷啦
唔該巴打
即刻上 carousel 睇睇,想問下有冇分咩 ser?
師傅流,奧義!
第六十抽終於中 可以儲石了
無分ser

不過呢隻game d石會分sys, 就算係同一ac 都好
你可以當你個ac係有兩個銀包,一個喺android,一個喺ios

你ac 喺android 賺嘅石只會喺an 機見到,相反ios 機賺嘅石就只會喺iphone見到
兩個sys d 石唔可以combine 一齊用
但其他嘢都共用的

出面賣嘅嘅多石ac 通常都係android
即係如果你用緊ios 嘅,你要有一部an機黎login 抽嘢,但玩就可以用返ios
唔記得睇七夕劇情
有冇地方可以睇返
歐心
諗住最後十抽唔中就算
起碼要留返一萬石落下個月
咁個d加分係要加幾多?+300?
抽到基拉祈同輝夜應該有
武道熊師同蓋歐卡兩隻都拍1嘅話 邊隻值得啪糖上拍3?
定兩隻都唔值得餵糖?

新玩具
差啲唔記得隻驚有嗰個feature
好耐冇清啲小故事
冰雞 好萬用
咩寵都carry 到
仲記得個陣啱啱玩 呢到勁多comment話惡>雷>冰 冰雞配唔起大師云云
但我因為雷鳥太樣衰 抽咗惡鳥冰雞先 覺得佢哋好好用
睇你想擺佢哋咩定位
打手嘅話熊師都升得過 純拎嚟降防就唔洗特登升
蓋就個設計太舊 有啲跟唔上新一代嘅關卡 唔建議升寶3了
冰雞冇話唔好用,只係有好多sup好用過佢姐最大優勢得head start2呢點

雷鳥力度夠又自給自足
唯一衰在唔夠無腦
睇營收似乎今個月最多人抽係秘書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞