[I/A]Pokemon Masters EX (128)| 寵物小精靈★伽勒爾邪惡組織篇揭幕/會長秘書新陰謀★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
明了本身以為啲圖係條友自己整,原來係官方ig post
你仲有玩架咩
日日都keep住買daypack
見你潛曬水咁
有冇玩pokemon master?
屌打錯有冇玩pokemon sleep?
我係正傳post蒲頭多

依度咪pkm master
前日買埋個pokemon plus瞓覺用
好波
加好友先
A 會長大王銅象
鐵頭 被動P技全體化全體30%畏縮

B serena甲賀忍蛙
狂舞揮打全體 被動30%畏縮

淨係講畏縮效果有幾多人知兩樣有咩分別

沙奈朵勁唔勁,想all in
唔勁 千祈咪
暖機慢到傻 平時普技仲要無力
妖領唯一賣點
冠軍莎奈朵嘅插件
呢隻沙奈朵是個boy 你自己諗諗
妖仲用緊布魯皇 都諗咗好耐抽唔抽
普招細力 同步得一次又分傷
而妖領已經有koko 咁pass算
原版嗰隻都係垃圾黎
我會講幾好用

一隻有齊妖zone同減妖抗對全隊輸出加成都大
招式威力低啲但特攻數值係頭幾名
做副手都唔輸太多

下面同樣情況下一個係4氣技12900
一個係2氣技4000x3
但如果無咗zone同減抗又未必有12900

咁又冇想像中咁差
佢特攻好高用拍技同同步招都幾大力吓,暖機慢呢點自從抽到鰭鰭就解決咗

因為我冇乜妖精打手用有鳩的沙奈朵同沙龍隻花療環環幫我過到幾多關啊
搖擺不定 等情報出咗再諗諗
呢個時候又要po返呢幅圖

認真拍一沒EX真係幾雞肋
都係貪佢個妖場
升到上拍三可以減防應該會好啲
不過都係好睇隊友點配合
可能四周年就幫佢出個大師一洗雪恥
本來都想抽
但都係等情報
下 同步招要mega先開到喎 同步招debuff完嘅第2拍先打到最大火力,再者鰭鰭個zone根本幫唔到佢啲乜,因為佢1拍前係無力的個zone對佢黎講可有可無,再者真係拍前要嘅話佢自己都識放

呢隻野係一鍵上滿攻buff,細招200威力嘅年代真係發揮唔到。不過之後出妖系統一應該都可以包一關打嘅⋯長期戰都有唔錯戰力。有一排啲寵真係唔知邊L個設計,同期可以勁到好似隻草猩猩咁,都可以好似呢隻有J沙奈朵咁怪

利申有一隻拍1 好L難用
搖擺賓州
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞