[I/A]Pokemon Masters EX (128)| 寵物小精靈★伽勒爾邪惡組織篇揭幕/會長秘書新陰謀★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
雷公真係幾型,不過如果出又係破壞死光瘋狂伏特打雷呢啲公廁招,諗到呢到就失去左興趣
好似唔使開住mon?琴晚忍唔住轉左香港appstore down左黎試,關住mon訓都好似得
雷場+buff+肉盾🙏🏻
好似係要開mon先準
不過我覺得佢有啲位流流哋
觀察幾日再諗下要唔要買個go plus+玩
有買go plus 幾方便
如果冇go plus都幾煩會唔想玩
要長插電著Mon擺床頭

但唔玩go嘅話買黎有啲浪費
hisui出完兩隻伊貝又冇咗聲氣
4周年應該點都出啲新嘢

琴日買咗輕鬆玩緊,同埋自己有玩Pokemon GO都叫善用哂佢嘅功能每晚㩒個制隻比卡超就唱歌仔比你聽
sensor會自動幫你熄mon
好似聽電話咁
唔記得打莊園
有冇人sleep加friend?
最慘係下期無得skip
我之前都唔記得打

Fd system有咩用其實
個水系好撚難玩,明明較到+8000 分都係3下打死我隻野
Ching可以抄人地啲隊試下
同埋開多啲ex啦,見你之前個box都幾少ex
我係每個屬都有d ex咁,玩左半年依家32隻
抄隊但唔知人地打幾分,同埋好難抄,一係就忍蛙我冇,一係我未升金或者未升到140
抄隊,用強度+250左右試左先
打贏之後會紀錄你最高個次個分,之後你想先再慢慢升高個強度試
最緊要拎晒啲獎勵姐。
坦搵啲加防坦 傻鴨 水蓮 嗰啲都幾頂得
你啲打手都幾勁,試多幾次應該唔難
好,我再慢慢試,你地話隻龜勁但我真心唔識用

全部無ex 5星0/20
你有ex多可以打高分啲
第1關 450分 reset咗可能有100次避暴風雪過
第2關 260分 不斷催眠斷招 小霞水伊貝拍招秒
第3關 210分 水熊拆樓+reset淨潛鼬畏縮 開盤之後好似係60%畏縮
第4關 250分 前面升防回血忍吓 火水佬出熱風儲hit數攞分 儲到幾吓拍招buff之後落雨+特殊boost俾火水佬同步招一次秒
第5關 270分 普通就咁打 滴蛛霸有蟲系吸血打中間做埋打手
打死中間之前可以先俾龜仔拍招秒1隻側面 打死中間之後wideguard擋埋全體技
i
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞