[I/A]Pokemon Masters EX (128)| 寵物小精靈★伽勒爾邪惡組織篇揭幕/會長秘書新陰謀★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
無雙超 點玩
利基亞仲值唔值得抽 用緊大比鳥
好似而家出親嘅新拍組都好勁都唔洗強逼自己抽大師
但無強角又缺石建議就抽大師
Unlock 6EX
Implements the following field effect just before the user’s sync move is used the first time each
battle. Extends the field effect duration only that time.

太平衡喇實在
sprint都叫有少少用
Unlock 6EX
The first time the user’s sync move is used each battle, the sync move countdown is reduced by three.
混池有無list?
見到每個池得3隻 想睇下有無其他領域手
Sprint應該可以有啲2連爆之類嘅玩法
想知Pamo出咗detail未,有無Tera?
XY男主沙龍配火狐
點會有不過我都想睇佢個盤點玩
屌呀
中晒我口味 丹帝同小優寵同衫都等左好耐
但仆街真係燈到出gen9
咁周年朱紫神/草貓/洛克人/奇樹可能好有機
咁惡做咩
屌,次撚次都攞我鍾意嘅寵縮數
水蜴無撚咗max,pamo又無撚咗tera
仆佢個街
我覺得佢都仲係勁嘅,飛行關都係靠佢
始終強嘅飛行打手唔多

不過今個月大比鳥石盤擴張勁咗唔少,都係個句睇住啲石做人
水蜥真係笑左
配3屬技唔出gmax
不過普池蜥蜴王都有補mega 唔驚啦
反而佢個問題係同丹帝一樣,無passive配合根本多左招gmax都好對火力提升唔明顯
用利基亞一定要配返隻tech打中間 利基亞清兩邊快但打中間好R痕
咁我都係唔抽了
依家打手叫夠用就盡量唔抽打手(雷得koko妖得布魯皇就差啲)
留石俾領域手(差鬼岩龍鋼飛)
首選飛zone雲
依家配火兔都唔差
咬龜都俾佢縮咗數

水蜴問題係今年夏天無加到max
唔排除要下年夏天先加
強度就理撚得佢啦
佢有心都可以出5/5盤魔改
但總之唔係無max囉
睇唔到
呢個係普技太大力嘅幻覺
吓吓特殊boost x3 又有master技不過拍招食唔到
事實係lugia未計石盤已經有拍招加成被動
俾佢開拍仲可以連出兩次個人技儲到boost x6先再打
佢哋好似有啲恩怨情仇 但我都唔知咩事
我之前發覺用沙龍隻花療環環打都算唔錯
拍技夠大力+全體回血,同埋一路打一路降對方全體攻
冇妖精打手都可以用佢
姐係開完拍有鬼領 有延長仲要係free?
Dena咁好
唔該炮台巴 等我試下先
城都3大師去到幾時 等唔等到下次4周年leak
想睇埋周年leak先決定抽唔抽
得延長, 幾長就要等實測
睇文字描述應該個效果包括開sync當刻存在嘅所有天地zone牆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞