[I/A]Pokemon Masters EX (128)| 寵物小精靈★伽勒爾邪惡組織篇揭幕/會長秘書新陰謀★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
完全理解唔到要點打水系個舊野+300入去隻隻都比人兩三下打死
又玩地區封測想當年masters都係
要buff 防,唔好諗好似精冠咁速攻
Pkm sleep HK 已出
結果整咗幾年嘅pkm sleep都終於上架,呢隻驚都仲未出朱紫角色
日本仲未出
Btw 無買go+玩唔玩到?
隻sleep係咪未瞓過玩唔到?

兩隊完任
佢d BP彩券寵仲唔肯開ex真心on9
仲無用過四星
啲假大師出左咁耐到而家除左炎帝用過幾場 其他完全無用過
土地雲都好用有加速,但補助無ex真係差好遠
用BP希特隆松葉仲多過堆免費大師
下,但加攻唔加要害嘅sup好on9喎
淨係要加速不如用咆哮虎算啦,反正都係一樣咁脆皮
打極都過唔到最尾個關
https://www.pokemon.co.jp/ex/wcs_event/2023/ja/events/230718_01/

8/11-8/13 横浜pokemon activity zone入面有個corner係pokemas ex俾人去影AR合照
加攻唔加cri嘅support都唔少
配隊attacker自己補返咪得 甚至新嗰啲都一鍵滿攻cri唔使靠support
反而support無防buff先係唔會用佢嘅原因
1/5 秘書 showcase
https://youtu.be/9xw9AQwMUXA
如果佢加crit起碼當初入到固拉多隊
問題隻垃圾雲淨係加攻加速,固隊隻駱駝又上唔齊crit,固自己又要上命中姐係自己點都要開加攻嗰招trainer技,變相帶土地雲入地隊真係得加4速係受惠

所以呢隻野係尷尬到不得了,另外幾隻假大師都係
黃券嗰批真係好打好多
真 前期陪咗我勁多關
隻雷公廢到拎返隻拍1陸鯊出嚟都輕鬆過
應該係全部神獸對戰最廢嗰隻
廢到唔洗攻略
要開住個手機mon瞓曬電+傷機
等緊 阿響x雷公
出啲廢野 傳冒湊數姐
出啲垃圾神獸就可以搭隻美夢神比大家打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞