[I/A]Pokemon Masters EX (128)| 寵物小精靈★伽勒爾邪惡組織篇揭幕/會長秘書新陰謀★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
同埋有啲石盤可以執吓
例如大劍鬼我平時係咁
https://ng-pomatools.web.app/pairs/2000/50300?s=5&l=140&r=5&p=0&a=0&g=AAECAwQFBggLDRATGhscHyIlJyo
潛能係命中時防禦下降
但係打event改咗做
https://ng-pomatools.web.app/pairs/2000/50300?s=5&l=140&r=5&p=0&a=0&g=AAECAwQFExocHyEiIyYoKSw
一嚟要速度+6俾龜仔拍招 二嚟buff數量多都會高分啲

滴蛛霸平時係咁
https://ng-pomatools.web.app/pairs/16000/75200?s=5&l=140&r=5&p=0&a=0&g=AAECAwQFBggKDQ8aHB8iJCUnKg
打event改做
https://ng-pomatools.web.app/pairs/16000/75200?s=5&l=140&r=5&p=0&a=0&g=AAECAwQFBgcICw4PEBocHh8i
因為第5關對面有降防所以特登點降防無效
組隊無落雨所以左上嗰啲轉去右上加攻
好佩服,巴打好有心機
可能係個獎勵未到咁吸引,我完全唔想點過啲石盤
純粹當挑戰難度 獎勵廢到笑
我開頭過5關都22萬 再打吓24萬 玩埋避暴風雪到27萬
只係多幾張呢樣嘢
幾日冇留意個rank
入去發現都冇乜點變

係留意到第一名個痴線佬已經SL到450k
平均90k一場 痴撚線
一樣冇用過
但唔知點解我多你幾十張
我有用過
同埋傳說冒險最多次數都會有分別
有咩原因令你地唔用嘅?
同埋off巴好似只會升到125lv
有個玩法係用最勁個幾隻+600谷爆幾場 都已經11 12萬分
其他打返350-400
營運唔出新野 玩家自行挑戰自我
升晒太簡單唔好玩 資源留返過唔到關先用
呢啲都係

同埋可以順便了解吓新手有咩難度
玩左幾多年先有咁多?
我玩得一年
就嚟4年
難打到一關都唔想打較到190分連第一場都過唔到
之後都好難用得著
營運始終將隻game個難度定位設到好低
難度就只係係唔比你用死屈機角,限下tag咁
水統一反應唔錯嘅話下年應該都係玩呢啲
你嗰啲我會巨沼 寶石海星 蓋歐卡
第一關250真係無可能過唔到

你巨沼多我進化
蓋多我拍3餵券ex
打完第一場,4萬7
我估呢嘅唔係靠谷
平均分配戰力+狂SL啲mpr同miss
dena叫我哋用lv125打stadium
作為一個聽話嘅玩家
如果4年嚟冇用過啲ex魂同兌金券
應該就係我呢個數

不過我係諗住襯4周年破戒嘅

原來你都係倉鼠型玩家
第2關冇龜水伊r痕咁,海獅比對面一拍就死
其實佢d叠buff幾何級數咁上都幾難有乜新搞作,一開始傷害公式set得差d平衡真心難搞
z move 太晶 睇佢都唔會整,mega寵又廢,max move又無乜誠意
組隊方面佢有咁多tag可以試下整d關例如elite four有加成,可以練多d唔同角玩下
不過好明顯隻game都無心做,一手好牌都可以玩爛
#103 完成暴風雪challenge就係一關12萬
support唔夠試吓用其他屬性嘅
倍數低啲目標18萬分拎齊普通獎勵
姐係高難但低倍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞