買電視機 / 換電視機 集中討論區 (150)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
因為A95L準備來了
想買pan記55” lcd
請教2023年號幾時出買到?
佢有機會呃你有貨, 嘗試盡量拖, 錢有邊個唔想收左先
到真係冇貨咪退
PAN記2023LCD應該9成係TCL設計同生產
高階都會轉tcl
5年保值唔值
我所講既贈品係超市卷, 耳機, SOUNDBAR之類, 唔係垃圾贈品
最值就係5年保
應該除了OLED外, 全部外判比TCL
咁就麻煩D....
如果咁我都係問下AVLife好D
會送soundbar
1. 一切都係睇型號
2. 係原廠送, 唔係鋪頭
3. 旗艦機咪送貴D既野
4. 其實都係係機價上ADD ON, 都係要比錢
5. 電視$10000, 送埋SOUNDBAR就$15000, 入面$5000就係SOUNDBAR, 明唔明
咁就明了
如果係呢D我寧願散買就好
55A95K AVLIFE 折實價$18980送WH-1000XM5同WL850架, WH-1000XM5都值2000, WL850都值2000
AVOUTLET就$16980冇贈品

其實係AVOUTLET扣起贈品用其他方式換番錢
65A95K現在就SONY冇野送, 之前試過送PS5
AVLIFE大約$29000, 之前都係呢口價不過有PS5
遲買SONY唔送了
如果唔見咗遙控器,可唔可以直接買?
型號:X90J
本身用開LG壞左
岩岩度過46吋但好似唔見有呢個size
係咪太舊?
如果around呢個size有冇咩推介?
打機為主
42/43,下一級就48-50
budget 有幾多?
48吋best 就48a90k/48c3,萬二以上
想請教下 QN90B 同QN90C 差幾遠值唔值得買舊版
我見rtings 個亮度舊版仲好啲 係咪我睇錯?
首先用bubble包到本體冚一冚,然後搵兩塊65"size硬紙皮冚住前後搬上車
再唔放心就冚完紙皮搵捆膜包多幾浸

利申 之前裝修就係咁搬
同香港SONY買好貴

預50吋budget我諗大概6-7000?
LCD 43 50 55

OLED 42 48 55
QN90B您搵到先講
Sony KD-50X85K 行貨
$57XX
1. 120hz 廣色域 VA LCD PANEL, 對比度高(7000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. GOOGLE TV 系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. X1™ 影像處理器
7. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, HDMI 2.0x2
8. 光度約550nits
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞