thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
樓上咁多鏡膠出哂黎護航
樓主淨係想報告下拎到咁多廣告代言香港天團咩情況都jer住哂

一個post就吊哂出黎
有冇買心知肚明啦
反唔係問題
有水份就一早知啦
上面有人貼左樣野,就係睇engagement rate
睇呢樣已經知無講到咁多fans 人數啦
根本唔使用threads 黎睇
依12條冚家剷收皮啦
班傻閪打手收到Order做嘢
畀人踢爆咗實際Fans數目少咁多,點同廣告客戶交代
兒登先係真上弦一
係咪果日係cwb出現自動做左姜粉
首先你要證明到 Thread 本地真係有幾十萬人用先有說服力,我身邊暫時無一個人用 Thread
全部都未買followers,你識條撚咩,on9
未買followers咪咁低囉,你識條撚咩on9

Edan followers大幅領先
明顯緊張廣告客戶睇到咁難睇既數字而走出黎spin啦
其他地方明星唔同紅不過羅湖既香港鏡狗,接廣告代言係主要收入來源
人地賣下歌賣下碟,開下tour concert,接電視show都已經搵到好多水,尤其係上面提到比例都好誇張既GEM

早幾頁有人拎埋頒獎禮投票數出黎,加埋一如以往既低收視率
都粗略計到實際大概有幾多忠粉
IG followers同Youtube點擊水份有幾高可以用上面數據做參考
似係畀人老屈咗做姜屍
第一日出冇得買follow <-
On79,你識登記賣follow果班唔識?定樓主傻閪到認為人地賣follow果班琴日先知會有Thread?
依加我地咪批准你做佢囉,你仲嘈撚乜?
本身呢隊野有幾多水份大把人個 買都唔會幾萬就買啦 陰d陰d買架嘛
應該得連登仔最care佢地followers數
首先新嘢冇咁多人用 樓主講到一定要用咁
我碌左陣法國唔對路, 原來佢會乜9都會FEED比你
我第一件事係SEARH 哂所有ME華出黎, 然後BLOCK 7哂佢
你真係好撚得閒
新野未出套餐比人買姐
有Twitter 唔用,走去用翻版野
其實係抄MeWe
到開始多人follow就會話大部分都係買
同你活唔活躍宣傳都有關

上面最低比例既TY,早玩又係咁post,仲要ig repost埋咪convert得快囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞