thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
已經12點update多次你又睇唔睇到

開一星期係咪等佢買完follower先計
咁鳩thread, 你assum 全世界會玩嫁?
好多人對呢d 社交app 都疲勞啦,我身邊真係唔覺有幾多人講
你不如拎埋mewe 黎統計呀
去晒睇eason演唱會仲算黃咩
同期男藝人…

靚仔嘅咪係個一兩個,

作曲嘅又係一兩個,

大隻嘅又係一兩個,

自己check啦 一陣又比人話我敵方pr
冇計 你叫d auntie試新野唔係咁易
識用fb ig已經算好前衛
不嬲都唔係好多人架啦
上次投票已經暴露曬
佢地係出席率夠高
鏡粉鐘意日刷夜刷
AL生日呀
班神徒唔撚得閒
今日我搭船見到好多著粉紅色衫嘅人周圍影
又無得咁計嘅,follow唔等於係fans
咩人都可以同時follow曬全香港男歌手
但投票投第一名就只可以投一個

我當佢實際得80萬followers有10萬票都差唔多啦
不嬲佢地少咗條頭髮呢度都最快開post
佢哋啲fans好鍾意一個人開幾個account 谷大個follower no.
買嗰啲再另計
同太空咭一樣
咪咪麼麼

林+him ig 35.7萬 vs thread 1.7 = 21倍
ty ig 33.4萬 vs thread 4.1 = 8倍
hins ig 105萬 vs thread 6.6 = 16倍
mc ig 48.3萬 vs thread 4.3 = 11倍
jeffery ig 38.1萬 vs thread 3.8 = 10倍

咁即係一般10至20倍,姜濤偏高,AL偏太多,其他鏡同大市差唔多無乜水分?
講真,呢堆垃圾都有過萬fans其實都已經幾癲下
佢有撚80萬咩
記住佢係一位紅不過羅湖既香港藝人黎架

望下上面有人拎埋日本啲紅到去歐美既知名藝人做比較
人地都冇Mirror咁多views同followers
根本佢地啲SNS數據假到出汁
將上弦ig followers扣一半都唔過份,尤其係上弦一二
姜濤有100萬fans
around 14 倍睇黎好有參考價值
想follow Armstrong
明明我2個鐘前去搵都未見有
少過jojo wu
啱啱睇都仲未開
咁快有了
姜魔呢
睇演唱會賣飛咪知
咪係 半夜三更先黎開咁鬼鼠
係唔係公司逼先開
支持樓主持續更新
Gem ig 720萬 vs thread 12.2萬 = 59倍
原來gem先係最多水分
利申曲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞