thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
我自己睇到無感
純粹係覺得d反鏡仲上心過d fans好好笑
開鏡po開到上曬癮咁
即係所謂上弦其實唔係上弦
大家fans數差唔多
咁你不停留言都影響唔到我哋
你想改變到啲乜?
2021年成個娛台都吹奏鏡狗啦
一有人對佢地反感就咁多意見

我幾時都支持唔想睇到既人直接block左啲關鍵字
咁樣影響唔到自己,又唔會影響到其他人既討論意欲

呃左咁耐飯食但又唔想見到負評
做名人邊有咁著數
連登反鏡落力過反x
吹奏同反都on9啦
呢12條友都唔知有咩好討論
宜家連本身無野撈嘅都比連登講講下可以有返d job 我見到都覺得搞笑
重申 我對鏡係無感 無覺得特別唔想見到 但見到d反鏡追得咁貼就覺得好撚搞笑
用倍數最公道個個一download就自動follow返本身有嘅人 倍數就算有deviation都唔應該差咁多
慢慢笑
你笑完可以出返去
人地照樣開反鏡post
咪就係同我睇住反鏡有反鏡開po 果十二條友就照樣賺錢
兩者冇乜直接關係
你開心就好
無感,但又好介意人開Post講,你都幾撚搞笑
一有人笑鳩隻肥閪,你隻傻閪就一定衝出嚟看門口,你應該要照下鏡睇鏡入面隻無感傻閪幾咁好笑先
係咪個個反鏡都好似你咁傻尻
今日得閒咁啱見到咪覆 你個個po都見到我就話姐
我叫過好多覺得鏡狗post煩既人block左啲關鍵字
有啲好似少左出黎講廢話
唔知佢肯唔肯聽
就等緊你隻無感傻閪出嚟講自己幾咁唔Care
好心你隻無感傻閪咁唔Care就唔好入嚟啦,咁唔Care就唔會留言啦,又唔撚見你關心其他嘢

「姜濤灣」好L癲 賓虛咁嘅場面
https://lih.kg/zJNDnuX
#530 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
兩個post 搵唔搵到第三個 笑死
D傻閪既然咁無感,但又要入嚟留言、嚟護航
真係好難令人理解
Del Threads acc好似會直接del埋ig acc?
Ig 其實有大把廣告ac/ 粉絲 ac/副ac 咁 減減埋埋有幾多真係用家
傻閪唔係話無感嘅咩,係唔止一個Post護航
自己就係有想法,又扮撚晒無感、扮中立,你隻傻閪真係同「我不是鏡粉」係一鳩樣
原來係扮反鏡再叫人唔好提負面新聞

比人咁踢爆你都真係幾肉酸

鏡粉quality
今朝見Anal升咗咁多,㩒入去睇笑死咗睇嚟啲非洲人開始起身翻工一秒升200個仲要鬼帳,係咪Threads仲未有得買真人粉,主主會唔會哭
置頂了
生日楷仔買黎氹佢?
上連登唔比留言?
我咪就係覺得反靚好好笑
咁一定就要支持果12條蛋散?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞