thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
第一日出,未有得買follow
我哋香港時間夜晚9點
重新盤點12子 status
(括弧數字為IG follower數量)

P.S. Ian同alton冇玩thread, 所以唔計算在內

上弦1

EDAN : 37 K follower ( 690k )

上弦 2

KT: 28.9 K follower ( 1M )

上弦3

Jer 28.5K follower (412k)

上弦4

AK 26K follower (421k )

上弦5

Mirror 全隊 25.4k follower (437k)

真·上弦5

Stanley 19.8k follower ( 277k)

下弦 1
Anson lo 19.6k follower (1.3M

太佬,點解可以同ig差咁遠

下弦 2
Lokman 19.4k followers ( 287k)

下弦 3
Jeremy 18.8k follower (259k)

下弦 4
Frankie 17.4k follower (249k)

下弦 5
Tiger 15.3k follower (208k)

呢個po只係記錄低首個交易日數字
過去表現並不代表未來表現
相信未來幾日佢哋排名又會大幅變動
Agnes 呢?
暫時見到大部分KOL 都只係得萬幾 二萬
咪話左佢冇玩囉
So?

我冇講其他人係廢事燒親佢地
特別係多過mirror個啲
暫時玩thread淨係得咁多囉 so乜?
連登果然係幫鏡谷流量嘅論壇
所以唔統計得?
「thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量」!?
黑心又唔認
剩隊內比較都叫黑心?

我已經冇攞啲同期男歌手數據出嚟
Astronaut呢?
支持字母哥開番個
你應該咁講
鏡粉年齡多數係50以上 追唔上新嘢
Thread 既賣點係Facebook 會篤灰報國安
一定係香港好受歡迎
呢個真係… 出貓唔好太高分

我覺得成隊最多得十萬八萬fans
但過半數係狂熱fans,所以好似好勁咁
班阿嬸跟唔貼新野啫
神徒大把呀嬸啦,人地未發力者
暴露左佢地既fans多數咩年齡層姐

啱啱anal ig followers 重係130萬,點解咁快減去129萬。唔通怕比人笑,假得滯
我都思疑緊

唔知係ig bug定佢真係咁boarder line
全世界都新開
啲假ac未開得切
想睇連登兒子
名 Thread IG 相差
Anson lo 19.6k 1.3M 66倍
KT 28.9K 1M 35倍
EDAN 37K 690k 19倍
AK 26K 421k 16倍
Lokman 19.4k 287k 15倍
Jer 28.5K 412k 14倍
Frankie 17.4k 249k 14倍
Stanley 19.8k 277k 14倍
Jeremy 18.8k 259k 14倍
Tiger 15.3k 208k 14倍

Mirror 25.4k 437k 17倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞