thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
係得班鏡粉先會成撚日鬥邊個多粉D 邊個做上下弦 佢地世界成個樂壇正係得班鏡
你自己仲覺得隊閪嘢有之前2021年個時咁紅咩
你隻閪嘢留意多少少先出嚟嘈啦
你覺得係同喺連登比人唱有關?
點都有關係,唔係柒鏡請咁多打手係連登、Facebook洗版話邊閪隻被低估、話邊隻閪嘢努力、善良做咩鳩?
不過你隻傻閪明嘅就唔會幫人抬橋啦
阿mo單野關係大好多
洗版就真係覺得有用
用途係比廣告商見到佢地動員能力高 觸及率高
另一part就純粹for打飛機宣傳
(連登仔somehow都係幫人逆向宣傳緊)
所以佢地先好似bot咁瘋狂喺d post度留template 咁廣告商先覺得比錢請佢地有用
(like數同留言先係個kpi 你出po反鏡就nobody cares sorry 佢地個價/有無廣告商搵佢九成九唔關呢樣野事)
掉轉你可以問下你為咗你鐘意嘅歌手做過d咩
肯做d咁柒嘅嘢唔怕比人笑 老實講我覺得都唔係個個做到 我就做唔出 太柒
Somehow逆向宣傳,你講出嚟自己唔會笑個下好嘢
你搵到有廣告商鍾意個代言人咁多負面消息,你同我講
我介紹你隻傻閪畀其他公司做PR Director
阿Mo單嘢係其中一個因素,但之後畀人棒打落水狗,你明唔撚明
出面吹奏緊賓妹Marf
你識做嘅就唔使幫人抬橋做免費戇鳩仔啦
日日畀人屌,你會覺得廣告客戶唔驚?
你隻傻閪識「媒體」嘅嘢就唔撚會講埋D戇鳩嘢懶醒
你讀多兩年有關Media嘅書先再上嚟同我嘈啦
洗撚讀 現實就係佢地廣告接唔停
又拍戲又拍劇又剩咁
你咪繼續反 錢佢地都係繼續袋
同埋咪撚再屈我鏡粉
你明唔明根本無其他同樣級數嘅所謂明星
所以我先話集中火力推其他人好過
唔知你喺度駁乜春
現實就係佢哋聲勢大不如前
我邊句話你係鏡粉,我笑鳩你幫人抬橋,字都唔識睇,點敢叫你讀書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞