thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
有咩問題?
謊言大踢爆
你驚畀人知真相?
anal同姜啲自家品牌
都係ig最多幾萬、fb得幾千follow
(呢啲唔使開新app啦)
咪同上面threads條數差唔多

啲鏡嬸口硬死都要兜
上次銅鑼灣都已經路人當姜粉
踢爆佢哋話其實得前排
有舉應援物先係fans
後面大部分都係路人湊熱鬧
又話人上心、得閒得滯去追擊

倒果為因
一年先出一次po講鏡

而且我po數據冇加評價

講下講下啲人又會睇返其實仲有好多其他歌星/明星/page嘅知名度都唔差

咁又點會計到邊個有賺、邊個冇賺

引發大家討論嘅效果都唔錯

雖然鏡粉話我用心不良
講Threads follower冇意思,睇下今日中環有幾多人出黎追anal先啦
多唔多得過星期日啲外傭?

冇追開佢啲新聞,你開個po講黎聽下
重點係我覺得真假都唔影響現實
現實就係佢地賺到fatfat
而反鏡對呢十二條友勁撚上心
唔止你啦
成個連登勁多鏡post
連個anthony都捧到sony搵佢
即係人哋出po撐鏡又入我數?

依家公佈真實數字鏡仔冇領先反而覺得多餘?

Ching 你唔係鏡粉的話,我唔建議你行鴕鳥政策
樓主你唔駛擔心咁多啦
上面有班友對住堆數字都要咁玻璃心,仲要話你個推論錯
鏡狗有冇買followers一早通哂天
唔駛仲推埋啲咩engagement rate出黎解釋有幾紅幾多fans
況且一樣可以買likes用bots留言

解釋咁多俾啲咩人睇,有咩用意好明顯
睇到上弦一二個比例同其他隊友差咁遠都知咩料啦
一個好睇啲既解釋就係佢地班阿嬸fans追唔貼潮流未裝app
唔好睇就係鬥買followers爭第一爭左好耐
好彩你post埋其他隊友做比較先睇到個分別

講講下又有人拎生日應援活動圍爐黎打J
作為歌手搞好啲音樂,吸納到本地同海外愈黎愈多人鍾意聽廣東歌先真正幫到香港樂壇
其他地方歌手拎串流播放量,銷量黎做成績表,鏡粉就拎銅鑼灣同中環人數黎J

又話再做亞洲第一,講左兩年一直愈做愈差
話佢地係呃飯食既垃圾真係冇講錯
我覺得連登任何鏡post都係多餘
你唔想睇到可以block左關鍵字
姜逼咁少又要搵機會串隊友出氣
睇相一千人到啫
用戶量都唔同啦 一個岩岩推出無耐既同一個超級成熟既app比較 呢一點以經無意思!
同埋不嬲鏡既網上支持都係大量水份 根本唔需要咁認真計算 得啖笑
有口罩順眼好多

咁計返IG engagement rate 好似ANAL高D ge

但原來仆街edan先最高,其實threads都反映左一d數據真實性
真·上弦一
無人想知你諗乜
影唔影響現實對我哋無關係
其實你都唔使咁care我哋
你可以開po我都可以留言姐
搞笑咩ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞