thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
中午12點check多左一次

排名冇乜點變

Edan原來先係上弦一 70.7k
Ig第二嘅KT依然係上弦二 54.7k
Jer 上弦三 51.9k
Ak 上弦四 47.9k
Ig第一嘅AL穩坐上弦五 44.4k

其他冇咩好講。

Btw 中午12點

Hin 85.3k
MC 56.3k
TY 52.7k
Jeffrey 49.8k
湯令山 36.3k

報道係咁多
交返比娛壹嘅同事作埋落去
你無答到個關係係乜喎
關dominant 乜事呢?

不過唔好諗住我黎係護鏡
我上面都有講engagement rate 先更睇到fans 數目真假
所以我諗啲廣告商無咁傻,信晒佢地followers 數目
反而每季出嗰個kol 銷售額排名更加重視
大家都睇到鄭秀文係攞第一,姜同al 唔知排第五打後定咩
即無講到咁大

呢啲數字就更加反映到啲水份
我純粹對你個methodology 有意見
佢真係好多真fans,唔似gaylo
好似大部分明星個ig followers同threads follower個比率都係10:1左右
我覺得乘10差唔多
陳奕迅係 0
咁你建議用咩methodology統計threads啲following?

我由頂樓開始都冇講過要analytical ,純粹outline 個difference 出黎,啲data點用,由你哋決定

你仲可以有乜意見?要有意見都係我啦,免費gather factual data都要比人話黑心
冇入我視野 下次計微博再預佢?
同埋Edan拍綜藝真係易入屋啲同埋個樣對比上一二算正常
好醒目 知道樓主會出呢個post 所以唔玩
啲鏡auntie 件年紀大跟唔上科技潮流啫
其實己經去到唔太想理依隊野既情況
平時個兩個所謂上弦,一個肥左,一個膠化,仲點擔大旗
我比佢睇穿左

睇黎係團隊智力擔當
咁我無話你黑心
我係覺得做唔到你要立嘅論點唧
你唔好話你個標題,加埋內容第一句話無得買followers,咁都唔算立論呀
多啲後生fans
上弦一二成班老野未跟到咁貼
娛壹班鏡狗就算相差1000億萬倍都會話係真架啦
所以先顯得AL條數低到咩程度
事實描述就叫立論?

我從來都冇話過佢哋個數量係多定少,而係相互比比較,again, differences

你講到自己咁中立,但又要塞個立場比我
你呢啲都叫中立咩 我仲要只係「隊內」比較係你哋自己攞個泰仔黎比 然後你話自己唔係護鏡

唔係「」就代表你fair囉
Mirror好多C9 都未知有lee個app
證明個apps香港無撚人用
唔得閒玩啫,比多次機會
隔離 人地MC已經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞