thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
重點係我無覺得人數少係柒
d人供到佢地買樓有咩咁柒
只係覺得你有你打飛機佢有佢買樓就有d搞笑
連登宜家都無乜人會講自己鐘意班友 所以我先無得留言講
???
唔受歡迎就基本架喇 但你上心到賽馬直擊咁大佬 我就覺得好搞笑
不嬲你任何時候都可以唔洗理我
我都可以唔洗理你 不過得閒無聊無野做咪尻up兩句
唔係我講冇得買Threads followers
我一直都話其中一個可能係兩班fans成班老野未跟到潮流
上面張圖咁明顯,唔駛駁咀啦下話
傻閪你睇下#397先出嚟講啦
明顯你上心過反鏡多啲喎
對鏡狗無感到要專登同人講反鏡post關心鏡狗有幾好笑
拎埋賺錢個point出黎
仲要嘈足咁多個post

你笑完就block左啲關鍵字啦
我特登開po講反鏡?點叫上心過 笑左
我賽馬直擊咁睇住有幾多人反鏡?
我得閒咪上連登9up下
我根本覺得個社會現象好撚反智
又唔鐘意又追到勁撚貼
講賺錢係因為連最撚霉嘅anthony都因為你班連登仔討論佢而多咗job 你話諷唔諷刺
po就你開 錢就佢袋
睇住個置頂留言不停咁轉就覺得好笑
其實你地有無諗過用呢d反鏡嘅時間支持一隊有質素嘅嘢其實係更加有經濟效率
其他人紅到賺到錢咪唔洗成日見到隊濕尻鏡
(雖然你地除咗做鍵盤戰士之外財力係薄弱d 但起碼幫人爭取下air time吖 熱門黎黎去去都係得mirror collar 你都唔好意思問點解佢地咁多廣告啦)
你要 cap 埋張敬軒嗰啲先有對比
你呢個post好正雖然threads好垃圾,但証明左好多買fans證據
非洲中東主力仍然未出
乜撚野 咪又係FB出既野
望下上弦一二同其他人既差距
樓主弱智 咁撚簡單既問題都唔撚明
你係唔肉緊就唔會拎咩賺錢出黎做point啦
人地反鏡會因為鏡狗賺唔賺到錢而決定做唔做咩?
你呢種人你估我見得少咩
十足十啲把口掛住句愈反愈紅既傻鳩

有人對佢地反感咪開post笑柒佢地囉
呢度公開討論區黎架,有人喜歡就有人唔喜歡
鏡粉唔妥夠可以出黎開post吹奏
有幾撚反智

我叫你block關鍵字又唔做
你唔做咪即係好介意反鏡點講囉
你愈覆得多就咪證明你愈肉緊啦
又提個錢字
得啦,露撚哂底已經唔駛解釋咁多
點解會唔講錢
講真 mirror搵唔到錢無廣告 然後其他有料嘅人上到位我絕對係喜聞樂見
所以先唔明d反鏡開po圍爐打飛機做乜
想佢地收皮/賺少咗就直接就係捧到其他人
運動員都係好例子 你覺得香港運動員搵唔到食最直接係follow多d運動員ig 然後佢有廣告就推下po 留下言
不過是但啦 反鏡永遠不敢面對
你一路反佢就一路賺
我覆得多證明我好得閒姐
反鏡唔做d令佢地賺唔到錢嘅嘢咪就係on9個位
明星就係要exposure先值錢
casetify點解收咁貴都係品牌效應
連仲有咩其他牌子都up唔出 但質素佢又唔係好
反鏡日講夜講 連出個thread都喺度幫人live住個like數 幫人出埋新聞 我就真係笑撚咗
都係果句 anthony都係連登捧出黎
行公義
Did you notice

你所有話人黎反鏡晒時間嘅論點
都可以話返你反反鏡嘅立場晒時間
支持
因地制宜 你仲弱智過啲古人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞