thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
*反鏡
wtf
呢隊嘢真係做得好撚肉酸
如果係楷楷岀手又低咗楷楷咁有錢實有方法買到真人粉頭先睇埋其他上弦,人哋都好正常係街外人同啲fans嘅追星帳,真係得教主所有野都係假
完全無聽佢地d歌 每次都係因為連登開po先知佢地動向 咁算唔算鏡粉
要講立場我自問反反鏡 純粹覺得你地花咁多精神追/鬧一隊你唔鐘意嘅嘢真係好撚好笑
我哋咪又係覺得你好好笑囉
你咁無感,但又要不停護航,咁表裡不一,所以D人咪係到笑鳩你隻無感傻閪
你咁無感,花咁多精神嚟駁嘴,係唔係仲好笑
人哋唔鍾意就屌,但你無感又不停護航

係咪窮到咁
對鏡無感 對反鏡有
咪再扮啦

反反鏡≠撐鏡?

話覺己唔想睇到鏡啲新聞
原來淨係唔想睇到負面新聞
見followers少過唔少隊友又開始買
其實你係咪弱智 即係講“黃絲”壞話就係共狗?
都係果句 其實覺得連登任何鏡po都係多餘 十二條友無才能又路人樣 係得阿jer唱歌幾好
唔知連登仔點解咁鐘意講佢地
然後搵到一兩樣野可以可以笑尻佢地就打曬飛機咁
你咁講就明顯係咩立場啦
其實反鏡可唔可以留力討論返d高質d嘅團體
應該主要係想多過KT

岩岩check左

Edan仲係第一 96k

AL已經由第五爬左上第二 77k
而其他人排名不變

KT 比AL由第二打左落第三 75k
Jer 67K
AK 63K
啲fans應該過完生日有時間搞
原來個隻嘢係傻閪嚟,只可以要人討論點鍾意柒鏡,但討論柒鏡嘅衰嘢就唔得
其實好多對鏡狗反感既人都已經好少係娛台公海出聲
係其他區傾返自己鍾意既野為主
你見到既反鏡已經係好少部分
等睇大陸薑又買
我次次都係熱門見到先入黎
我無特別睇任何一個台。。。
已經搞緊
原來你隻嘢真係傻閪嚟
只准人報柒鏡好嘢,不准人談柒鏡閪嘢
不過大家可以唔使再理隻有立場傻閪啦,可以Close file
「犯法就係犯法」共狗鏡粉黑夜不再來,比人篤穿仲要死撐
即係話你知鏡狗有幾唔受歡迎囉
你估真係有IG果幾十萬人鍾意咩
一上Spotify已經露哂底啦
之前又過threads冇得買粉,而家見啲粉升左又話買唔好黑得咁核突啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞