thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
Anal特別假
膠樣 裝假狗 買粉
唔同其他歌手比較啦,費事搞到人

鏡boy頭號敵人,靚仔都係果幾個,作曲又係果幾個,自己check啦。反正我check左係高過鏡囉
其實佢哋ig至少開咗4,5年先有依個數
Threads今日先出 仲要佢哋班受眾好多都係師奶未跟得上潮流 follower少有乜出奇
Ig個數係有水分 但拎threads個數打飛機黎話佢哋冇fans
同埋公道啲講
有好多人都未down呢個app
我算廢老今日晏晝先down
但都仲有一堆fd 未有ac
支持各社交平台整多啲新功能 等佢哋樣樣都要課金
你嬲乜
差60幾倍
唔見下弦6 差60幾倍
過咗幾個鐘 個數又好似差好遠
我冇咁講過

亦都冇講明其他男歌手多following 過佢地

Mirror內戰only
應該未有得買follower住
咁真係真上下弦
唔算,真嘅邊有咁多
12點統計多次然後去訓
每日任務一定有叫人開啦
又唔係難一開就直連ig
又gag錯
佢意思係投anson lo做第一位有10萬
搵佢做第二位有7千幾人
輝瑞陳呢d算鳩數啦
Unfortunately, Threads only allows you to log in with a single account. Though logging in with multiple accounts on Threads might be available in the future, at the time of writing this article, you can only sign up with one account at a time. You can also not switch profiles, either.
The best solution here is to log out, and log in with a different account.

Switch account都咁煩
係要啲時間㗎喇
仲有可能已經唔記得晒啲冇頭像舊acc嘅login密碼
但唔知點解mirror follow漏左 edan同al
搞到我要特登search好煩
佢遲半日開
同埋仲係小眾野
你過一星期先再計啦
姜狗咪一樣買
Edan才是清流
樓主睇唔到
唔明開得一日有咩好計
開左一星期先黎計啦好心
你估真係日日咁得閒咩
因為班second tier ig followers本身少
至少我都未用
成個人都好做作
Edan 同ian粉比較多後生女
佢地轉得快唔奇
姜狗同主主粉多數上年紀
特別前者
估計大量互通
所以其實大約得3-4萬人

當然我又覺得太早下定論嘅
可能過多幾日會准
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞