thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
必須潑個冷水,鏡粉主力仍然未出
事實描述唔係立論
問題係你句標題所帶出嘅訊息,同埋內容第一句,係撚事實描述
咪撚同人玩文字遊戲

你同姓楊乜鳩嗰條弱智一撚樣架喎
反你methodology 就護鏡?
on9 啦,唔buy 鏡就要buy 你地呀?
你邊位呀?
你啲立場走哂出黎啦
成日扮中立
你反完又唔建議,你又邊位呀

你不如re多次呢個po唔好話自己中立非黑心就當答左

thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量
https://lih.kg/AmdceuX
#258 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
佢以為呃到自己=呃到人
其實
腥港800萬人得幾十萬個師奶follow都好正常
你話每個幾百萬就話假姐
點解要建議?本身就已經唔可行
Threads 出左幾耐呀?
上面大把人屌9 你個methodology 啦,使唔再重覆呀?
錯你就認啦

我就提出左第啲可行嘅methodology 去prove 佢地followers 有水份/造假
一個係ig engagement rate
一個係銷售額排名
但平台就肯鳩定唔係用喺Threads 啦

甚至乎你自己re 人嗰陣都曉跟住黎講
上 一二啲followers 多數可以驅風,所以本身唔同平台個followers 人數天然地都會唔同
所以要認真做呢啲野個methodology 最好一定係同一平台嘅engagement rate
如果極大量followes 但好少comments 同likes 就一定有問題

你班撚屌最叻就係自己柒左之後就扣人帽子
所以我就算認同你立論,就係佢地啲followers 造假,我都要屌鳩柒你
俾啲時間啦
啲巴基account未開得切
過一排淘寶先有得賣
到時就夠數
即係冇建設性純反?

我統計within threads又有咩問題先?

正如叱吒都可以淨統計within電訊服務(連太空卡)嘅最喜愛男歌手一樣

發茅屌鳩人又點
唔憤去咪盡快買follower炒返高佢囉
… 如果你買到
如果真係幾十萬的確幾正常
但佢地有兩個已經過左一百萬followers
出現呢個情況既同時,佢地出左香港係冇人氣,本地街客聽眾又少過某幾個本地男歌手,電視收視就從未高過
所以暫時見到既數據反映到假followers數係好誇張
其實你用 實際 呢兩個字已經係錯兼誤導
反鏡冇所謂
但反得肉酸囉
應該今個weekend 有架啦
我標題問算唔算,你可以答唔算

然後話edan少fans過al 我願意聽的
柒就柒在,我問左兩次佢用咩methodology

佢都係純反

然後自爆式發茅話係要屌鳩我

你仲想點幫佢兜
你盲撚左呀?講撚左建設性嘅野,你唔滿意,你堅持要用一個錯嘅方法就話人純反
講撚左你個methodology 有漏洞
叫你睇ig engagement rate,咁都唔係建設?
同埋你都弱智,乜野買followers
佢地買followers 關我撚事

同埋你講咩within Threads
你依家就係比較緊跨平台轉換
係撚within Threads 呀?
你within Threads 一係就比較依家個engagement rate
但依家都未夠多threads,所以先話無意義

不過你班友其實先最撚鬼
得閒無事咁撚關心佢地,仲亂咁扣人帽子好似唔撚使做咁
你地先真係最似pr 或者死忠
邊鳩個得閒數撚住條數
似係玩bad publicity is good publicity
覆你地就益鳩左你班viu 嘅pr
我都冇話過你係pr你做乜自爆

其實其他人都有用啲data歸納出其他論點
例如:threads多年輕用戶所以al kt少啲fo

但唔知點解你睇唔到
腥港800萬人得幾十萬個師奶follow都好正常

(no offence)
間間茶餐廳部部電視機都長開播住TVB正唔正常
呢班撚樣最撚鬼係咩呢
我講啲真係有威脅性嘅方法,例如睇engagement rate 同埋睇銷售額,呢啲真係可以動搖到fan base 嘅野
佢地就屈鳩你無建設之類,顧左右而言他
然後又要帶返去啲低質討論到
我懷疑呢班友喺高銀8樓返工架根本
樓主好波
最慘係overall成隊thread個數都係接近,即係多出嚟嘅係
成個po都factual data已經比人話反鏡
Gaylo肥姜多老閪fans都真嘅,大撚把錢用嚟貼鏡仔 不過數量一定無ig咁誇張
你最叻就係屈鳩人
唔講就睇唔到?
你問下其他巴絲我講過幾多次呢兩件粉餅啲followers 做假
使唔做cap 圖使證?
中東、印度同烏克蘭嘅粉絲無香港人咁Update
等多個月就有
咁香港有幾多人dl 左thread先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞