thread 算唔算暴露左mirror實際支持數量

487 回覆
1046 Like 123 Dislike
Spotify 姜anal條數真係得啖笑,林家謙MC係多人聽好多,AL條數連洪嘉豪多過佢
下 財力薄弱點會唔關事
正常團體有料先紅得起
肥姜果d fans係未必多架喇
但有班有錢師奶肯課金
分分鐘d假follower都係佢地買
你又吹佢唔漲
無錢點會咁易捧得起d人
你估d廣告商真係on9咩
end up到最後咪出現你有你反 佢有佢買樓
所以先話反鏡應該做嘅係幫其他人爭取曝光而唔係幫班鏡製造新聞
你無錢支持其他野都算 (講緊租架郵輪/直升機拉banner呢d) 幫其他人make下noise都好過繼續講佢地啦
講事實你又要演繹做單單打打就你鐘意啦
事實就係呢個世界鬥燒錢支持係最實際架喇
而香港黎講真係mirror吸金力最強 吹尻漲
我叫你轉去支持d好野 我覺得有意義過你繼續make noise比果幾條蛋散
條友嘅論點真係好撚柒
據你邏輯,你而家繼續花時間去畀班反鏡唔見得你有意義
教育意義
柒你又覆
笑你隻柒頭柒都係娛樂嚟
你隻傻閪咩唔花時間去支持優質歌手,要嚟反反鏡
你隻傻閪真係最鍾意自打嘴巴
我課幾多金唔洗同你講嘅傻豬仔
最on9係到我買個nft支持鐘意嘅channel又有人話我水魚呢
各有各做啦dls
班嬸嬸都唔係為左聽歌,為左佢地努力善良孝順咋
你用時間係「反反鏡」就得,人哋用嚟話鏡不是就叫人用係支持其他歌手,你明唔明自己邏輯係幾有問題未
你用幾多錢關人撚事咩,無人想知,我哋係笑你隻傻閪雙重標準
其實我論點in general係想其他人多d支持d應該支持嘅歌手or whatever
所以反反鏡其實就係做緊呢樣野
我講自己支持緊咩就係講緊呢d先係我心目中嘅實事
反鏡嘅作用就。。。除咗打飛機諗唔到其他作用
我哋嘅論點係屌柒鏡嘅不是係想其他人唔好支持柒鏡,去支持應該要支持嘅歌手
我就係覺得支持鏡嘅唔會因為見到佢買follower而唔支持
end up只係你地反鏡嘅圍爐打飛機
睇完thread要拎既數據,我諗我唔會用了
你覺得
咁你慳D啦
你真心覺得瘋狂課金班on9阿嬸會care呢d嘢嘅話 你智力同佢地應該都差唔遠
(分分鐘d follower佢地都有份買)
姜逼得28.8K ????
咁我話你知肯定有人會因為我哋嘅中肯評價唔再追,因為知自己追其實係好柒、會畀人笑
但同你隻傻閪講都無用,你隻傻閪識就唔會係到發表傻閪言論
天真嬌都唔夠你天真
係嘅話mirror摺柒咗九世啦
做鏡粉不嬲都柒架啦 有唔柒過咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞