[PS5]FINAL FANTASY 16討論區 (2) 我本身就唔buy action game

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
上年GOW 幫PS5 銷量破咗同期記錄
玩完Demo真係shut up and take my money
cls第一點咁即係迫我聽英文,口型唔夾真係好大影響
由其日文有時d語氣誇張d,完全唔係果回事
其實我諗現實都係咁兒戲,最緊要係因為果到算係自己地頭,入面仲要開緊party,點會估到有事發生
睇嚟正式版出咗一定會有影相大會,而家Demo我都係咁影
嗎呀…
我買唔到個殼呀…
事但影張都做到wallpaper

細佬
殻貨應該唔多,我係度post 過日森返貨兩次,錯過左無辦法
實體版預訂有咩version
其實我有啲疑惑個殼點解咁受歡迎
本身接近零設計+與手制幾乎同價
但好賣程度遠高過其他
頭Post有
仲趕得切訂?
黑款中間整張貼紙痴上去
個殼定價居然同手掣差唔多高都幾誇
手掣話晒都係精密機器,成本一定貴啲
多貨又唔係,但直到前日都仲有巴打係搵到典藏版
幾肯定諗住伸手响呢度問邊度有就一定俾人掃曬

明明前日個展覽有巴打私下PM我講會場有10套左右
遠過頭有人post上來即刻俾人秒
仆街,咁仲有咩入手方法,前排太撚忙miss咗
我覺得好賣係因為佢生產量少,手掣其實我見過返貨好多次,殻平均手掣返五次貨先有一次
貴係個ps logo , 即係信仰 其他雜廠出殻係唔可以用PS logo
體驗版

フェニックスシフト (鳳凰轉移,好似咁叫)
呢招可以追空
例如バーニングブレード (火炎劍?)儲力打上半空之後cancel 得切就直接轉移上半空接落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞