[PS5]FINAL FANTASY 16討論區 (2) 我本身就唔buy action game

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
day -2 patch
有講過考慮緊俾玩家自己改掣去配合自己操控
是咪暗示緊......結局?
呢個廣告做得好有FEEL
https://youtu.be/aTcNbJ0oD_s

平民: 就係有條痴線佬打鳩爛哂D水晶
將全部水晶破壞一個不留
感覺似打爛曬啲水晶之後,世界無咗加護
平民嘅怒火指向奴隸,世界更多戰亂
睇落似痴線佬打爆水晶解放奴隸,但係平民同奴隸既生活冇變得更好就好似宣傳語咁講呢份正義救到啲咩
英文就一直暗示要打斷水晶
原來d展覽真係有用
我本身想down demo,不過忙冇整

經過德福係咁啱啫 唔係專登去
Promotion 點都有用嘅
https://www.youtube.com/live/hEVcgTOPx9k?feature=share

有玩FF14 既好狐聽晚會玩demo,
未有機既可以睇住先
睇左咁耐佢d trailers
個劇情走向真係含家鏟死清光咁瀟好似介正常d
想像唔到會有bbq happy ending 咁
睇左咁耐佢d trailers
個劇情走向真係含家鏟死清光好似先叫正常d
想像唔到會有bbq happy ending 咁
皇上
FF15係Forspoken間工作室整
不過我信吉田 玩過14我覺得唔會差
forspoken隻game睇人玩都覺得空虛,FF16仲搵佢地搞就死得啦
Forwoken同FF16 淨係demo已經高下立見
真心唔錯,似係高清簡化版XB
水晶係階級既根源
但亦係生產力既根源
班友懶撚到飲個水,井都唔開,叫個奴隸724咁整晶溜水
我諗結局似零式果種,得番一兩個主要人物無死,由佢地帶領同重建世界掛
724晶溜水真係痴線
仲要已經係全個大陸對奴隸最好嘅國家
Playasia幫到你
21 22號放假希望有偷跑
睇完樓主生放總結話解決唔到口型問題 決定玩英文版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞