[PS5]FINAL FANTASY 16討論區 (2) 我本身就唔buy action game

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
聽講csl訂嘢好麻煩?有遲無早?
呢幾日變得好難涯,偷跑正仆街
有好好活用PS5個壓縮嘅前提下100GB,真係好多野

之後FF7RB仲要雙UHD 即係預多過150GB
偷跑(而我攞唔到)先仆街姐
可以咁講
更重要係好多地方已經有劇透
唯有唔睇youtube同twitter
只能夠話隻game造柒左

本身佢個理想係ok既,動畫同電影冇可能預見到隻game造柒左先批資源落去整,冇理由見隻game柒仲俾多d錢踩落去

只能夠話野心同實力唔匹配

亦因為有呢d side product
ff15個預購同首發非常之靚
商業上應該唔算失敗,但口碑上就仆到直一直
隻game 99%都無問題嫁,成個FF15系列唯一問題係個故事姐
後段都未做完就賣
皇家版先補返王都同換人呢啲day one應該有嘅嘢
都仲未講改版前迫你用戒指打要塞嗰段

其實真係鍾意個人設同公路旅行feel, 太可惜
要提早閉關
d劇透仆街仔可唔可以快d死
冇問題,音樂,畫面免免強強以外,其他唔合格姐
Twitter好啲,可以靜音關鍵字
垃圾youtube會直接彈條片出黎
有DLC咪算好
你睇下MGS5,70%完成度都唔知有冇
但係都贏15九條街
寧願remake mgs3都唔開發mgs5剩下來既部分係咩玩法
如果你用打劍神True End嚟計
15初動得3成,完埋皇家版+DLC先最多叫一半多啲
無小島寫埋落去又會變打喪屍嫁喇
Remake唔洗再寫故
Mgs5完埋隨時大爆死
吉田根本講左個事實出黎
為左open world,整到九唔搭八
目標內容未整完,同時open world要素可以話係0

我唔知呢d係咪叫淨係劇情出問題喇
唔好拎小島講故事嘅攻力同一般人比
起碼搬咗venom snake個真結局位上嚟
雖然無咗上島打metal gear係橙
真係唔知係唔係自己年紀開始大中意啲情懷野,定還是真係啲remake game仲造得好過啲全新game
呢幾年玩到爆機既game都係啲remake remaster版居多
隻Bio4仲爆左三次
遊戲內容都差好遠啦
mgsv有好多野玩
雖然我好不滿mgs5 爛尾(包括小島都有責任)
但未重覆任前我好享受隻game

Ff15
未去水都前已玩到嬲嬲地
有無link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞