美國18歲華裔男SAT考近滿分 哈佛、麻省等6名校拒錄惹爭議

709 回覆
877 Like 38 Dislike
roe v wade推翻後
你覺得輿論對scotus班神仙可以有幾大影響
你食屎啦
我掛BNO架
go back to your country
黑人95%取錄
亞洲人搵到錢,從而肯invest落教育,從而SAT普遍高分
從而響大學有Over-representation
從而搶哂黑人拉丁裔嘅機會
移民撚下一代被逼返香港搵食奴役班低等下賤留港撚後代

榮譽白人abc然後變成藍尸奶支那奶到上天
其實係同一單
果堆真abc反而會睇唔起堆cbc
18歲?? 話佢有30歲都有人信!!!
有D人唔鍾意XGU的文化風格, 例如小弟
連登仔見人華裔就上晒腦一味支那支那
呢單野根本就係racist, 如果佢係黑人睇下呢6間係咪都夠膽唔收
On9 大把土生土長美國華裔 你似中國人多過佢 未見過世面就出小句聲
大把星馬台越華僑後裔可以係呢個樣
咁搞法唔洗讀書都可以發達
高分真係唔係大哂,好多科唔pass interview 就bye bye,理得你有幾多粒星
咁8大係神科先真係認真睇interview ge
水泡科例如engine science好少真係睇interview, 除非你表現真係太唔正常, 例如interview同個教授鬧交咁
Jupas 夠分就得
中國人去美國去瑞士要死返去中國香港

一係歸類HK,一係China囉,唔通英籍咩,分乜鳩
網絡榮譽白人
陰謀論
愈來愈多黃皮白心拎高分
即係話將來啲公司管理層漸漸變晒呢啲種
佢哋真係可以無啦啦奶返共走去做間諜
唔知佢地幾時係人幾時係鬼
呢D入珠海
移民撚定下一代都要死返中國㗎
我諗唔明連登審美標準,呢啲咪好北佬靚仔。皮膚白皙、胡子有型、身材瘦長、瞳仁漆黑、星目劍眉心。
Mirror又話娘炮牛油狗,奶油小生乜柒柒。
典型北佬樣又話年紀大……..

難以理解。
咪理條友
條友應該有飯唔食去食屎嗰班奇行種嚟
左膠 真係害人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞