美國18歲華裔男SAT考近滿分 哈佛、麻省等6名校拒錄惹爭議

709 回覆
877 Like 38 Dislike
唔係黑人咪做變性人
去變一變性就入到啦
條友唔識玩姐
咁要睇點解會係95% vs 20%
如果黑人真係極少有咁的profile有95%真係唔奇
當事人咁的成績應該一街asian都有
杯葛努力、聰明、獨立既人係而家美國SJW風氣旺盛既生態,你唔可以質疑所有SJW價值,必須隨波逐流

好似而家小學已經教唔肯定性別定型,就去變性,一班人入面個個變性,或者搞跨性別(男人自稱女人,然後入女更衣室),你質疑就成班人圍住你,問你點解唔做,或者告你歧視,要你退學

然後報導話大多數青少年變性完之後都後悔。
唔好傻啦
美國學術界大把支那教授
AI領域都大把
有無趕佢地走?
咪就係話唔公平
有咩人就有咩政府。
個model點計先
前設佢已經有quota
黑人30個位 Asian 20個位
可以黑人得32個考到1590分
Asian有100個考到
咁都會岀到個result
大陸千人計劃
睇得出你真係垃圾賤種
弱智
呢個95% vs 20%只係計佢的SAT, 同埋用佢地的model, 而我地唔知佢個model究竟係乜

再者究竟呢條友可以有幾差先令Berkeley都唔收? Berkeley已經叫半間公廁
有亞裔直頭改埋白人姓啦,搵工收到面試收到手軟
咁判斷係唔係事實, 唔一定靠係唔係學校講既
DLLM 美國佬
咁唔係藉口
黑人少年自覺被困在錯的身體裏,堅信自己是35歲的白人 (中文字幕)

B.C.&Lowy
25K
Views
Jun 21
https://m.youtube.com/watch?v=i9fNzhnGiAU
去第二度=野雞
我見識少,數幾個MK look科學家比我見識一下。
中國留學生多D 定 台灣留學生多D
Did you just assume my race
連登仔以前睇林書豪係咪都會叫佢返台灣打P League
點解唔返支那?
三層buff
最尾嗰句
巴打神人,我收收皮先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞