人中之龍新作消息!

1001 回覆
163 Like 15 Dislike
咁佢都30幾
做既又係唔洗點出街
日夜倒轉
食就ubereat既工
唔肥先奇
果D KEEP到既囡囡先勁
咪即係人中7, 近江同東城會去警視廳解散
唔係應該老鬼玩FC超任大既先鍾意回合制咩
結果木村2又整左一個非正式既組出嚟(RK)
如果人中繼續用哩個設定又可以有排講
今集玩multi-verse?
RK係公安課ge傀儡組織, 完左木村應該好難用其他方法寫落去
相馬都係輕輕提過佢曾經係日俠連成員
7代解散2大黑社會組織, 8代唔知玩咩, 唔通又對抗政府
會講到點都要搵人管地下秩序 (木村2已經講緊冇左兩大組織重亂過之前)
隨時又整個新字頭
無啦,當佢條屍出現喺桑名木村中間就注定2唔會傾得埋
嗰班死廢老黎打飛機都無力
真係傾唔掂的
木村自己都知單靠法律暫時制裁唔到班人, 而且班受害者家人全部都認同桑名ge做法

不過佢自己係律師, 如果佢認同桑名的話就真係將佢所學ge踏於腳下
所以兩者都唔係絕對正確, 佢兩個都知道只係唔願講, 要靠海藤個口講出黎
SEGA 旗下人中之龍工作室預定於 2023 年在 PS5/PS4/Xbox Series X|S/Xbox One/PC Steam 等平台推出的《人中之龍7 外傳 英雄無名》(龍が如く7外伝 名を消した男/Like a Dragon Gaiden:The Man Who Erased His Name),於國外 PSDeals 意外曝光遊戲最新畫面與發售日情報,預定將會於 11 月 9 日推出與玩家見面。

《人中之龍7 外傳 英雄無名》為一款以系列主角桐生一馬為主,描述他在六代開始到八代為止的這段時間所發生事情的外傳作品。在遊戲中,桐生為了守護家人而假死,並捨棄自己的名字改稱「淨龍」(Joryu/ジョウリュウ),然而卻有某人始終不肯放棄不斷追尋他,因此而在蒼天堀、橫濱等舞台展開他與這名神秘人物之間的激烈戰鬥。

在遊戲中,除了將會收錄豐富的主線劇情/支線任務外,玩家還可以從「極道」(Yakuza/ヤクザ)與「特工」(Agent/エージェント)兩種不同戰鬥風格來進行即時切換操作,享受更具魄力的接近戰鬥。其中在極道戰鬥風格中,將會以桐生壓倒性的強悍為主打,透過狂風暴雨般的攻擊來讓敵人陷入恐慌之中。

至於在特工戰鬥風格方面,則是會以絕對的速度與準確的打擊為主,夾雜例如像是會帶電的束縛繩索等高科技裝備來擊倒對手。玩家可以活用這兩種不同戰鬥風格的切換操作,將大群敵人給全部壓倒殲滅,享受不同於之前系列作的全新格鬥戰鬥快感!

除了嶄新的戰鬥風格外,許多之前系列玩家熟悉的要素也都會在本作中再度登場,例如玩家可以在卡拉OK 挑戰這次的新曲、與真人版的酒店小姐一起飲酒作樂、或是在賽車場進行狂飆、或是在城型鬥技場享受刺激的大亂鬥等等。無止盡的娛樂體驗,都將帶給玩家嶄新的體驗。

2種模式, 屌你老母特工之龍

改左對暴力團法案嘛,改到可以唔順超就可以拉,唔駛任何理由郁下就斷曬佢組織所有米路都仲得,好多傳統老黑都解散左

而家下面啲人去曬做准暴力團或者地痞,其實成件事仲大鑊左,冇左接頭,班友冇曬規矩之餘仲冇識認做乜都得,搞到治安都轉差
某程度上,佢唔死,木村桑原都幾大機會傾得埋

但正正係佢嘅死,桑原先至不能夠justify自己嘅"正義",先至造就桑原木村兩套各自"不完美正義"嘅對立,個故仔先有咁多野傾/反思

起碼識到makoto
個故事已經好盡
同依家年代點都玩下手機野啦
諗住春日會新潮d 點知一出黎已經咁老
女神
重有前妻係明星

賣得既話可以開條新系列特工之龍1
係咪咁多代都係神室町
我玩過7同木村都好似差不多咁
呢集係通天閣咩
根本連編劇都知道喜多芳老師嗰邊有共嗚啲
先搞到點安排結局而嘈交
無限飛腳
無限打虎
好bulk
以前好鍾意玩,玩玩下發覺集集一樣,再玩zelda 先發覺 哇dllm 咁撚無誠意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞