人中之龍新作消息!

1001 回覆
163 Like 15 Dislike
不嬲少過,你唔係睇小persona 系列嘛
世界性喎呢隻,講緊幾百萬售量
純粹為kson玩
唔係0個個小雪嚟
睇佢twitch 其實都正常一條女,係拍埋其他女搞到又矮又橫咁
佢第五集有女都唔食
黑豹其實幾好玩
春日真係外形唔掂,好柒,都唔講係黑幫,已經唔係混混,係7,搵個有型有款既好難咩
福岡大佬既千金
如果四代目肯食六代目唔洗專登去福岡同人交盃
行棋lor 柒頭
yes
桐生肯安守本分做四代目
就唔會有23456啦咁講
支線唔計
如果唔係桐生靠炒地皮發左達
我係講緊你東城會是但有個有頭有面既人同對方做親家
唔洗專登走去同人交盃就已經自動結左盟
煩還煩 無說服力還無說服力
你的確可以話佢好煩 因為佢真係得一個point 但你咪駁呢個point嚟睇下囉
個爭拗點就正正係係咪為咗追求正義(which都無人反對呢個唔應該追求)就可以忽視無辜嘅人嘅犧牲 桑名都只可以不斷喺外圍兜圈講佢個project幾有意義 但始終都係無辦法正面回應到八神呢個唯一嘅質疑 咁八神重覆呢個point有咩唔妥 你都駁唔到
同埋木村喺game入面係律師,而呢個pt係桑名嘅死穴,咁死打呢個pt係好啱人設

另外話就話桑名曉以大義報復,但面對呢個意外嘅collateral damage都(好似)無法面對/接受,證明佢未完全黑化,木村先希望可以說服佢收手

從玩家角度係長氣,但個人認為其實都算附合game入面各項設定
有無得玩夜總會先
根本就說服唔到桑名,兩個不停講各自觀點,另一重點係楠木充阿媽呢個位,輕輕帶過,其實就係埋唔到尾
講唔埋咪打
反正隻GAME係動作GAME冇所謂
過多兩集佢個仔就會出世 二馬
應該都係吊吓癮 同維新一樣玩到後期會悶 都係等八集算
地圖重用既極致
又比人餵乖乖
桐生同真島個BGM有誠意啦,唔係重用
反而小澤仁志0代同維新代都用返同一首
大家都說服唔到對方
法律講證據講制度,但制度點都有漏洞,最後就有御子柴呢啲人,欺凌完同學仲可以教書
你話要私刑,一來個個人都執行自己正義一定天下大亂,二來會令無辜嘅人受害,即係澤老師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞