人中之龍新作消息!

1001 回覆
163 Like 15 Dislike
夜神月中出完重要扮無野
木村咪人中衍生出嚟作品
7未買前諗住終於可以放底佢,點知又再消費佢,屌!
我係fans 從來冇覺得要連動,亦唔想佢再出嚟
大佬都玩咗7代加維新啦,仲唔夠!
2要強制玩小遊戲都幾煩,同埋好少支線係缺點
又係神室町 又係桐生 又係東城會
無神室町
木村邊個話有問題,你睇吓我上面講咩先啦
邊個話人中=桐生一馬?
唔係唔鍾意係出得佢太多,佢嘅故事已經完咗,亦冇乜可以再講,來來去去東成會又神室町不斷loop ,嘩大佬呀,要進步下先得㗎
你自己都噏咗第7集都仲要兜,sega 咪話咗比你聽唔係囉
人中之龍系列不等於桐生一馬一人故事,係咪真係咁難明
之前佢做主角當然係講佢啦大佬呀,春日一番紋身咪又係龍
學園線好typical嘅日劇feel
不過都認同上面巴打講,1好玩過2,個人覺得1條故事線比較緊湊,同埋1嗰件黑警又真係好打得
期待出3

出左十幾年,人中之龍就代表桐生
就算見參/維新,主角都係“桐生”

當年psp隻黑豹都改左名啦
春日換晒戰鬥系統
改另一個名都好正常啫
啱呀!RPG既玩法我覺得好趕客!打就打啦屌!仲慢慢問點打呀,用咩招式呀!如果條女下下都咁問你,成晚都唔洗出啦😅
夜總會玩真人真係有好有唔好
啲樣唔會崩但係真係掛著以前個種
但係以前真係認唔出
佢依家呢個mode就係之前龍友+公關小遊戲, 希望會有D突破
加一好撚抗拒回合制
可能好似7咁唔洗打哂都有白金呢
極2、7唯二兩隻白金
其他真係唔得
睇嚟都要 仲要睇住隊友唔好死
我得維新極
7 代白金絕對係輕鬆,係得一隻盃要不停轉地圖等個唔知咩人做按摩
係咩 打電話約炮係咪呢集
好撚難WO
真人個臨場感正好多喎
不過佢冇做模就意味住帶唔到佢出街影相
電話約炮好似係極1定0, 唔記得
呢個屌佢抽獎黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞