人中之龍新作消息!

1001 回覆
163 Like 15 Dislike
我知但佢真係好書生樣 其他風格都ok 但好難想像一閃 同 少左木村隻地痞味
但如果設定上轉人物變紳士系又幾型

但諗諗下叫好似平時木村做完on9 野然後陰陰嘴笑個樣都幾正
正,唔知係夏威夷定西岸
我為左玩人中之龍呢個模式既遊戲而買

邊個做主角唔太大影響
福山果種鳩屎格先啱玩支線
連拍伽利略都會做on9野陰陰嘴笑
其實人中studio 都已經算出名有質量保證,敢出多啲新系列唔掛人中之龍個名完全冇問題,但係個遊戲模式反而唔應該轉

我覺得出新故事新主角點都好過吊住人龍個名玩RPG回合制
花式打格仔笑出聲
Key流唔會做呢啲on9野(最少係主劇情唔會), 但係春日做大家就覺得好正常
支線, 更on9 ge事都做過
支線之龍唔係浪得虛名
係, 咁始終係支線嘛, 咁on9 (拿呢個係我對春日既讚賞黎) 都擺上trailer
真係桐生唔會, 但春日就OK
之前專登為咗人中0黎買ps4
玩玩下就索性上網睇片算了
0之後果幾集打極都係差唔多
其實嗰幕東哥應該沉唒但講互動又唔夠星野多所以我唔提
不過而家好似興強女配弱男?(我真心唔清楚+無preference,故事好就ok)
福山太清秀,同埋好難想像佢着biker褸/扮乞衣跟蹤人

竹野內豐又點睇
真係轉人就唔會再用八神呢個人物架啦
一個屈尾十話佢想做返律師/去美國進修 又得
星野多還多 但兩個好似唔過電咁 可能我唔得唔清楚
但我玩一個時直頭覺得星野好x煩 詩織唔會收溝咁
其實本身玉木宏都好match
不過可惜已經演左相馬
btw仲有一個山田孝之, 其實佢呢D gamer應該早就入龍studio, 連佢個fd小栗旬都有份
其實我覺得山田考之做春日會係perfect match
而小栗旬又係大東駿介向龍studio搭線既
小栗旬出現左係人中時真係好興奮,好似睇到瀧谷源治去左做黑道咁
百獸之王
芹澤多摩雄

鈴蘭頂點
瀧谷源治
如果用人中boss 個墨水字彈出黎一定型撚到飛起
我自己係覺得人中0三若頭輔助嗰陣覺得最興奮
我自己有follow開日劇日影
竹內力嗰啲真係細細個就聽過佢個名
明明係黑道game, 但等到0先至終於有呢啲御用黑道加入
望就望有續作,第二集天澤直頭女主角咁,希望如果有續作都仲會有佢
東城會呢d 垃圾組織成日比人入侵又打輸又內鬥第七集見到佢執笠不知幾爽
佢個款似黑道
其實未做戲之前係喺銀行做
入面好多廢廢地既直系同二次或以下組織
最勁既兩個大佬第一集互鬥死左, 桐生唔撈
然後真島就由第二集開始湊大吾, 湊到依家
桐生交波俾堂島大吾完全係靠害
佢都冇自己組冇自己人馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞