人中之龍新作消息!

1001 回覆
163 Like 15 Dislike
第2集木村都唔知講咗幾次sawa-sensei
聽到都真係煩煩地
佢同埋品田辰雄應該唔會再出
自殺式洗閪
因為由頭到尾除左不斷回帶話你害死左條女重係你以前既學生同埋真係開拖打(記得有一段鐵爪話睇怕你地都係打架啦)之外,其實都冇乜野可以說服到對方
呢d唔係問題
問題係Johnny唔放人
洗閪
話JOHNNY條件係出PS/XB可以但係唔俾放落STREAM ,不過現在都放左

其實一係你唔好出GAME,就算出落PS4 都一樣會人拎到個樣既CG DATA去貼落第2 D 角色度
同意,第2集木村唔夠說服力,個尾少爛
連海藤都識諗, 係佢兩個開拖前都彈左句問題出黎
"你有你道理, 佢有佢道理, 但係係唔係真係得一個係正確?"
反左面就唔會出PC版啦
當初因為PC mod問題嚴重, johnny怕影響木村形象先唔比上PC

點知國內外一致好評, 所以先上埋Steam
0同1嗰個模式就唔錯, 真係可以連combo
其實木村2個戰鬥做得好玩, 打浮空
木村搵證據個d part 玩到我頭暈
不過劇情真係好正
都算係咁,劇本安排木村根本冇其他位可以動搖/改變到桑名,只可以嘗試由桑名嘅良心出發,先至會搞到佢句句都提住sawa sensei,換個角度講咪就係想同大家講其實兩邊立場都係反駁唔到對方
喺呢一點上我覺得比起第一集嗰種大家明顯分到是非嘅正反對立,第二集呢個位做得更加好
我要無南超新支線!!
好掛住差婆好心就就俾個機會佢出翻啦
幾多歲呀 J個阿婆
不如另一隻新IP, 女人做主角, 咁佢地好鐘意搵av女優,例如河北彩花啦下
咁唔夠力打人要靠agent style既道具咪好合理
唉 remastered版轉咗個樣同把聲好唔慣 完全冇咗原版嗰種年少氣盛 串柒柒嘅感覺
現在出番最少都40路
不過反正係CG,絕對可以好似雪紀咁個樣重正過之前
6又話一馬最終章
見爆炸頭人氣唔係好掂又挖番一馬出黎救場
AV女優佢地特別鐘意熟女唔鐘意後生既
之前成日搵波嬸,今次搵佐山愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞