人中之龍新作消息!

1001 回覆
163 Like 15 Dislike

假如八神真係當東城會一份子, 佢LV最多就係3K事件前ge春日
所以東城會. 近江大事件, 八神就連參與都無資格

而且八神對應ge敵人好似RK組織, 用返東城會等級黎講就係細路仔
東城會三巨頭是但搵一個都輕鬆滅佢地
桐生幾時先可以安享晚年
隻Game咁平會唔會好短
瘦左好睇好多,之前成個大媽咁
講左內容係正傳既一半
其實點解佢咁受歡迎
d台仔又係好期待J佢
由參選嗰時已經講緊

(嗰班女淨係識佐山愛)

即係最少有橫濱+神室町+道頓堀,個地圖已經大到癲,可能會有少量沖繩但應該唔會有市區。

四驅車好似升級咗
7外傳冇神室町,之前介紹寫得橫濱同道頓堀
不過8應該會有返
春日個look 格 背景都ok

不過唔用上代主角去捧佢出黎就唔夠力
成隊都新人
桐生原來又未死,交流又無乜
我都想睇返上代主角算,承繼得好差
所以咪話兩父女d人物性格唔同曬
都無睇返之前果幾集呢兩個係點成長
第六集真係黑歷史黎
搵咁多大粒演員其實唔知為乜
果陣又話係桐生最終章
但最終章最好既陣容唔係前幾集d角色咩?
偏偏收起曬真島果d
btw間野好鍾意要人坐監
你捧個新人出黎坐完出黎已經係阿叔
因為佢全盛期真係屈
而且佢直播個氣氛係真係正, vtuber 界傳奇人物
講繼承又諗起右京龍也
一直ff右京會繼承桐生再同遙一齊
將外傳拉番入正傳
好可惜
其實好合理

本身堆細路無親人跟黑道大,對古惑仔嘅抗拒度係低於常人。
桐生又無咁多時間顧,長期在外嘅一個叔叔.....
唔合理, 遙經歷過咁多次黑道俾佢帶黎既危險
先最清楚黑道係咩料, 佢唯一唔抗拒既只有桐生
仲有5代先經歷過同親人分開, 最後發現同親人一齊先最重要
就算全過界反對都唔理, 依家6代就一黎推翻晒呢d
走左去做最on9既野桐生都算, 佢不嬲on9
遙明明不嬲都醒目, 仲醒過桐生
6就係推翻曬5既所有野
唔講遙 剩係桐生
人中5冴島先開解桐生 叫佢依賴下同伴 唔駛咩都靠自己
所以救遙先交比其他人去

人中6為左桐生單主角 又寫柒曬5既主角
冴島返去坐好正常
大吾真島又一齊坐
仲寫到佢打埋秋山(但明明已經合作過2集) 又倒退返 屌
你google一下佢10年前cosplay TIFA同貝姐D相你就明點解台仔J佢
而且佢直播真係好識搞氣氛
雖然今日大家都搞大佢個肚(用食物)
超級人龍死忠
所以點解大家都想佢入到人龍世界就係咁解, 幫佢完夢
Ps 有得預購
睇片外傳都幾多新野
正wo
龍中之人加中共封殺 台仔仲唔丁爆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞