人中之龍新作消息!

1001 回覆
163 Like 15 Dislike
我反而覺得春日等於未黑化ge錦,不過佢有同伴支持行到正路

如果佢好似桐生咁成熟,完全無成長空間咁佢班同伴就認同虛設
大吾先係上錯賊船
叫我返黎又唔黎我
人中6仲要寫信話我一直當你係男子漢
所以你一個搞得掂
唔撚係呀又道頓崛
人哋問緊八
你就答七外傳
《人中之龍 8》舞台規模包含橫濱的異人町以及先導影片登場的海外島嶼在內,
將會是歷代最大規模。

歷代最大規模
柒左鳩up唔洗理
數字上多過5既5大都市?
其實重用一堆,加個新嘅海外
都應該做到最大規模

俾人隔代指名
當初連佢老母五代代行都唔睇好

冇組只靠峯義孝
點知去到3就GG
海外應該都係夏威夷
最多同返donki傾license
堂島初夏整得幾好
做龍友仲好玩
至少係真人
前妻仲慘
落左個BB而離婚仲死埋
都岩呀
可以自己搵角度欣賞著衫既佐山愛
今次唔知又係唔係繼續勇者鬥惡龍
一陣話春日轉玩新game就好笑
估計只係咁,舊地圖全部有劇情行個圈 + 海外一張新圖...
最大!!!!!!
咁如果每集轉一個"新game",諗落又幾過癮咁
真,最大問題係買版權only
一陣如果春日玩FF玩上腦變成FF風格都幾過癮
聽落幾過癮, 不過同時又覺得春日就係要停留係1988年的DQ3
老土人設比較適合佢
Donki唔係例牌咩
其他海外餐廳先係關鍵
鋸排食龍蝦
支線mode
人中7冇左donki
日本人對於夏威夷同關島有解釋唔到既喜愛
那之前的一些角色,如真島吾郎、冴島大河及堂島大吾等人會否出現呢?

橫山:他們是會登場的,因為《人中之龍7外傳 英雄無名》的主線是有連接到這三位角色。

現時公佈的新畫面中,「三代目西谷譽」身處的巨大娛樂街在故事中有著怎樣的角色?是否像以往的地圖般,能供玩自由探索呢?

橫山:這次新場所娛樂街,亦是與神室町、異人町及蒼天崛一樣,可供玩家自由探索,至於故事層面因涉及到劇透,所以不能說得太多。

還有一點想提及,因為與這次外傳的故事沒太大關係,所以今次神室町將不會在外傳中出現

狹山薰會否在《人中之龍8》中回歸呢?桐生的晚年你們會如何安排呢?

橫山:這應該是全球第一手消息,明確的說狹山薰是不會回歸到《人中之龍8》中,在早前片段中桐生當時談及的話題,只是他想起年輕時的一些過去回憶,並沒有特定指是哪一位過去角色。至於桐生的晚年,這個也是涉及到劇透的部份,現在也沒辦理跟大家解釋。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞