人中之龍新作消息!

1001 回覆
163 Like 15 Dislike
今次First Summer Uika個CG樣直頭整得靚過真人
不過改睇真人片都OK 既
第6集一開始真係睇撚到我O晒嘴
因為佢唔用腦係出道台上爆肚, 好自責好內疚....
然後佢選擇做既野係: 同孤兒院最大個姐姐(=中學生)講:
我唔連累你地, 呢個家就交俾你啦, 以後靠你啦byebye

我真心覺得個女仔好慘
桐生返去再坐監, 你都仲可以話佢為左洗底, 以後可以光明正大生活
遙佢係無計劃無解決咁走左去, 最諷刺係由美死前既遺言係: 遙你無論發生咩都唔可以逃避
綾子心諗:我樣冇你咁靚咁巴閉做偶像都唔洗咁玩我呀嘛
第六集唔理個故事,我覺得廣島個地圖做得幾好,好寧靜、好有日本Feel,最記得係有得食生蠔
佢覺得遙係臭雞,周圍俾人中出,BB老豆唔一定係佢
桐生只係鍋佢一拳都算客氣
橫山應該加一段「嗰晚X完第2日就話有左」
Ps幾時有得預訂
唔太鍾意佢特務風格,係桐生一馬就應該要打爛仔交
希望今集有返唐吉訶德
代代都跟古牧學野
0代仲有3種風格
你話桐生有武術底都可以接受

而且特務我覺得似亞門一族
我係接受唔到,古惑仔開片用回合制
之前整左航拍機哩D 唔好浪費嘛

極唔知有冇改,有D動作由6改ENGINE 開始到現在都冇改

懷念 5 桐生捉住對方係地下磨面
人中有啲角色可以喺Judge eye系列出場嘅
例如伊達, 秋山呢啲
我因為人中6去左一次廣島
記得當年尾道有同SEGA合作搞巡禮
如果真係寫連動真係大把角色可以寫入去

仲記得玩木村2嗰一陣到橫濱第一件事就係衝去求生者酒吧搵柏木大哥同睇下有無7 ge角色
周圍都係高樓大廈, 但係玩DQ風格RPG又真係好衝擊

但D鬼佬勁buy呢隻風格, 佢地仲吹到話如果提名GOTY的話都可能有一戰之力
不過經歷過6代同極2 ge洗禮, 我會覺得人中7 改RPG 改得真係好,
直至木村2出黎, 先會期待返佢轉動作遊戲
如果唔係, 人中8出動作我都未必會玩得落手
有另一個MODE 咪係拳頭交
東城會以外D人其實可以

諗起個羽村只係4次組織若頭同桐生哩班人比地位實在差太遠
桐生哩班友係堂島組、 嵨野組 、笹井組,全部都係直系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞