人中之龍新作消息!

1001 回覆
163 Like 15 Dislike
狹山已經係40代中女,如果照搬極2既CG (你知佢地用得既資源一定重用) 又好似好怪咁
都係唔出算啦

得大阪加一個娛樂場 (當佢有幾條街既SIZE)
到時隻GAME會唔會唔洗DOWNLOAD 好耐
變撚左勇者義彥咁
40+ 中女先正
桐生7代50歲仲可以輕鬆對付春日團
真島同大河兩個人又係可以搞得掂春日團

你就知道人中系列入面, 年齡唔可以代表任何野
姐係外傳得 橫山同蒼天崛2個map?
又冇狹山,玩完極2,沉澱左幾個月先敢開 7玩
你想要狹山可以玩維新極吊下癮
7作為遊戲其實唔差的
仲有無風化街玩
今次有搞陪酒女AUDITION
最低限度都有得落CLUB 洗錢
有冇得好似0同極2開埋檔賺錢就唔知
得蒼天崛加新整既娛樂街 (放大左既賽之河源?)
女女係可以跟住一齊打喪屍
都重有橫濱
唔計古裝既兩集,今次應該係正篇加外傳第一次完全SKIP左神室町
橫濱就接返7代個故事
應該係正傳春日打少主係表關
桐生打背後勢力係裡關, 有少少似生化危機2咁
共過生死都唔比個好結局佢地

佢兩個關係同真島小實關係一樣
一起唔一定幸福

老實講如果狹山莓親眼見到6代小遙變臭雞, 唔知會點諗
橫濱已成新神室町
唔知又會用多幾多集
但係橫濱個地圖又無神室町咁有特色, 地圖上半部分勁少野睇, 橫山要再執一執個地圖

公園附近好多位都冇乜特別用途
玩到第七章,仲未可以抽到佢
異人町個地圖真係好多空間expand, 太多吉位
再唔係好似木村2間高中咁整個細啲既副地區, 又重用十年
https://www.youtube.com/live/8VaTd32YmNI?feature=share
龍TV個channel直播緊新trailer,呢集終於有得幫桐生換下衫襯下衫
同埋睇到啲片段好似真係有得用真島冴島打鬥技場,應該係pre order個DLC
但我真心鐘意七代既故事
好感動
睇住春日點由最底上去
點樣成長同有信任既同伴

尤其鋰魚也會翻身果章

唯一討厭係回合製冇得就咁打

所以買左dlc 都冇排戰更勁通天塔
因為唔想練功
睇落外傳個打擊感都幾正
唔知轉風格係用返木村隻輪轉定係0代極1嗰隻
到時出咗之後仲有8體驗版可以玩
但係好似要爆咗呢集7外傳先玩得,聽個live話應該係想大家由桐生視點睇下7外傳之後去到8係點出現,因為8係由春日開始之類
桐生哭成狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞