人中之龍新作消息!

1001 回覆
163 Like 15 Dislike
桐生喊到仆街咁
最撚仆街就係真島話佢有好多戲份, 點知出場唔夠一陣就入去坐

人龍6個嘔心程度同動物朋友2差唔多
佢搞咩都差出桐生咪一樣
7同木村咪嘗試緊囉
只要講東城會同近江, 就一定會講到佢地
淨係講個尾其實收得好靚
臨尾桐生/遙人行路個段好感人
不過為咗寫到呢個尾,中間啲劇情寫得好牽強
但係木村出黎嗰一陣, 班玩家全部都希望同人中連動
所以木村2先加一個趙過下場滿足班fans

7代嗰一陣三巨頭出黎嗰一陣成班人打曬飛機
你就知道有時唔係橫山唔想洗底, 係班狂粉唔比
想出木村3 其實幾正
不過覺得1比2好玩好多 2代既學校小遊戲佔左太多
問題就係遙人ge存在本身就係一個問題

5代結尾遙同全世界講牽牛花係佢屋企, 大叔係佢最親ge人, 呢個覺悟先最高

點撚知6代個覺悟無啦啦唔見左不突止, 仲進去廣島比夜神月中出
由1開始玩到5代, 睇住遙慢慢成長, 點知到最後就係換黎呢個咁撚反骨ge臭雞, 呢一個行為就背叛左所有玩家

遙人仲要係呢個行為ge結晶, 桐生仲要為呢件事東煩西煩, 你話嘔唔嘔心

正 唔洗成日著老西
我覺得2好玩啲 好多元化 不過無得溝女
劇情就1&2 都正 起碼唔似桐生咁集集救東城會
2有得溝女啊
溝女d劇情都幾過癮
0-6集都未見過佢喊到咁
無記錯都係咁
因為玩家好評,變左有計溝

同埋,本身木村唔抗拒
睇嚟要重玩
淨係記得1 有幾條女溝
唔係有幾條女咩?
btw 1最尾打個條黑警好正 ,2好似將卒仔 boss難道降低咁
打到坐電動輪椅 着成人紙尿片

諗起都熱血
不過2代溝女好似係包喺校園DLC入面
PS版本一開始2代係無校園劇情
學園入面堆小遊戲真係頂唔順 幾經辛苦爆左小型機械人 跟住原來玩電單車仲哂時間 , 睇youtube當玩完知個兇手算
人中要GTA化先吸引
成個日本去曬
個人認為5代boss 先最鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞