[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (51) 60個入面foul20個人 Philip=劣版狗毛!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
真係 節目好多嘢都剪唔到 睇live睇到多啲
Lucas好sweet喎 香印owen d廣東話講到一舊舊 佢好有耐性俾佢哋講完之後有補充吓有round up host住個live咁 講嘢聽得好舒服
隔離ritchie nickkung又係講到一舊舊 佢哋話平時排練講開英文同普通話但開live就堅持講廣東話 有lubia同黃哲幫手carry佢哋 雖然ritchie自己本身都好醒好精靈
今屆其實好sweet喎 勁多語言障礙但啲仔都好supportive有耐性
同埋成日見到ig story tomy 有幫手湊住馬來西亞仔仔 帶佢哋去玩一齊食飯 想表揚吓啲sweet sweet香港仔仔 真。說好香港故事
頌要係friend 嚟
為表現自己不擇手段同遲到真係兩回事
諗唔明究竟係咪今季導師太善良、太正經乖仔。佢地訓練學員既過程「太悶」、無花生位,所以唔值得有AirTime,全部硬剪曬?
個預告直頭講到foul 咗香印咁
Viu啲預告你都信?
勁仆街
剪接仲要跟住特登插rosa句I don't want you to explain anything

唔需要explain 嘅係自己表演背後嘅創作idea
唔係跳舞咁樣俾人跣都唔講

跳舞喎大佬,甩半拍已經好礙眼啦,黃峰仲要咁樣跳出去,澤反應慢少少可能已經累到紅組輸左
我覺得似foul香印攬住嗰個人多啲
有無人認到係邊個
不過又咁講,爆房嘅嘢我諗rosa嗰邊應該唔知
至於幾時發覺王鋒臨時改step就唔知啦
但我真心想問節目組,你哋覺得咁無問題咩
旁白君嗰句勝負已分,評判話無影響,就唔好諗咁多啦
呢句仲仆街喎
似想息事寧人多啲
但件事係有對錯架喎
偏心到咁真係好咩
你哋真係偏心就乾脆連阿澤講嘅任何一句嘢都唔好剪落去
好似想用呢個畫面埋尾,王鋒就唔解釋,等啲人會覺得佢大方同無辜,澤搞屎棍同小氣
點知節目出咗街,咁多人屌鋒
我唔係講緊rosa有問題

係製作組明顯用rosa句野黎窒澤,好似佢唔應該解釋咁
明明佢地組之前先因為阿O甩step輸左,宜家俾人搞到好似甩step都唔俾講咁

between黃峰真係無改錯名,好毒
真係…
Rosa 嗰下唔知發生咩事
如果以唔知咩事黎講澤嗰下係幾影響觀感
嗰陣網上同連登仔都屌爆澤
正常係台上面唔explain咁多係岩
但知道發生咩事既話會撐澤
D剪接唔知幫邊個
連一場擺明唔會foul佢嘅團體賽都咁不擇手段
呢種人仲要比機會佢入行?
rosa 唔知咩事
藍組唔知咩事

我講嘅係剪輯知都仲特登咁剪,呢件事有曬前文後理之後誰對誰錯好明顯下啦
想睇佢解釋睇吓講到啲咩理由出嚟
呢下親生仔汪峰玩完了
快d玩完啦
全造星最閪

印象中未有人咁樣係舞上面跣人,仲要本身一齊跳開舞
真係…
Rosa 嗰下唔知發生咩事
如果以唔知咩事黎講澤嗰下係幾影響觀感
嗰陣網上同連登仔都屌爆澤
正常係台上面唔explain咁多係岩
但知道發生咩事既話會撐澤
D剪接唔知幫邊個
rosa 唔知咩事
藍組唔知咩事

我講嘅係剪輯知都仲特登咁剪,呢件事有曬前文後理之後誰對誰錯好明顯下啦
呢下親生仔汪峰玩完了
快d玩完啦
全造星最閪

印象中未有人咁樣係舞台上面跣人,仲要本身一齊跳開舞
過往四屆都冇試過咁
點解佢覺得其他人唔會篤爆佢
陳蕾咁撚支那既,只有僧恨同責任外推,帶到全組都係咁撚樣,永遠覺得被針對,痴撚線你地係分左組但唔係敵人

另外王蜂都幾賤格,擺到明耍陰及自己威
澤勁蠢仲諗住一齊good show and good game

之前個訪問話王峰遲埋辭,應該玩到勁後
咁佢本身係廣州人
唔知拎左身份證未
佢唔係99強嘅時候已辭咗職咩?
月薪8萬嗰個好似係佢?
屌 原來今季唔係表演向
係懸疑向先啱

真漢子Tim中武肺 連名都唔提
節目組好唔尊重參賽者喎

王鋒同阿澤嗰單 如果冇任何王鋒回應嘅資訊
根本討論唔到落去

btw唔該快啲foul撚咗假MC冇料扮四條
追番po見好多人話藍組跳虎道門好唔齊 想講果幾下應該係特登排既canon黎 overall我覺得藍組係真係跳得好d
同埋都係想講 可唔可以搵番識評既評判番黎
唔知係剪走左定點 依家個個淨係識講好睇呀 表情點點點 服裝點點點 presentation點點點 唔係話呢d唔重要 但完全無任何技術性既評語可言
善良先至有機會比人陰,但這不應該被怪責,沒有耍陰不代表蠢,不過華人係咁 逆向淘汰既劣根性深入DNA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞