[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (51) 60個入面foul20個人 Philip=劣版狗毛!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
https://kingmaker.viu.tv/
3:40 個下 阿澤對住王峰攤大手做個下動作 唔知係想表達好無奈定點
3:45 王峰對阿澤做翻相同動作
咁縮做咩
真係要捧王峰?但del左真係有幫助咩
節目組成日都估錯啲大熱
同網民永遠相反 最柒係呢樣
其實 KC 真係有咁好?
定係佢有身份光環?
咁kingston 係咪收左皮
如果分組賽表現有驚喜過Pre round黎講既話
藍組ttk 宇軒 兩個鼓手打得唱得 兩個都好過pre round好多 期待佢地之後會點玩落去
粗Louis跳舞唔知點解有種想繼續睇落去既感覺
紅組希晉跳得唔錯pre round唱歌幾好 分組賽跳得唔錯
有機會行得遠
mk都唔錯 跳得好過pre round
viu最叻就係冷處理
冧mon事件本身個個以為mirror會就此玩完,唔提幾個月咪又係出返嚟做廣告從業員

如果之後集數王鋒表現得好,應該好快冇人記得
畫面都冇乜 浪費人才
mk樣好撚嚴峻 家母睇親都屌鬼
反而想睇jason loi
仲以為jason同carson可以走好遠
講唱功carson同亨仔真係差唔多
王峰反骨格都用得唔耐
紅到好似Anson Lo咁都仲有人記得佢俾lokman質疑佢成日放風出去引fans追(之前ig放風佢返香港,搞到勁多人俾fans迫到傻)
呢d機心重真係好麻煩
咁易洗到底就唔會到而家重有咁多人追擊緊臭雞ash啦
如果王蜂本身已經好紅嘅話都重有機會補救到嘅
可能我當剪接都係完成劇本嘅一部分啦例如拍戲啲scene要靠剪接/後製/bgm先駁得返一個完整嘅故事
不過依樣嘢討論落去會off topic
睇多次5打6
紅組6個都好好
Tsoul 阿澤 stick kingston 白水 energy全部solo part都 同真係認到晒6個

藍組王峰真係 真係行到尾觀眾投票都9成包尾
翻版姜濤無力 翻版Dee hea到
夾band搵啱人難過搵老婆
賽前對佢有d期望
但睇完表演覺得佢企c位完全冇氣勢
都係果句 如果派得劇本 咁點解其他3個成碌木咁
呢啲嘢你想點腦補都得 但係完全站唔住腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞