[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (51) 60個入面foul20個人 Philip=劣版狗毛!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
狙擊狗毛2.0直到完賽
可能聽佢解釋完佢仲大鑊發覺佢仲假呢
而家viu cut咗好似做9佢可能會搏到一d人同情

利申 唔同情
北美系都係cute cute風格
仲有Hayden都好cute
想知Lucas點樣~~~我覺得佢似唔識講嘢
節目組繼續做最大反派
但講真,fb group度仲有一班人喺度狂鬧阿澤金手指
完全錯哂重點
之前睇留言好似話rosa live講過佢地round1係放手比啲仔自己設計item
可能係因為咁出事
我都覺硬係爭少少咁
但好彩佢地實力平均勁過對面組
應該carry得起
擺明想冷處理啦
ViuTV最拿手
一日唔聽埋另一邊説法都對呢個人冇咩好感
覺得佢instead of同評判講 可以舉手之後直接問王峰點解頭先臨時改咗
迫王峰喺所有人面前回應
咁算啦foul得無懸念
我都想睇王鋒有咩斤兩會咁peng
kc nathan 摸咗一半

王鋒跳舞係charm
唱歌唔知
佢兩個勁勁勁cute
我覺得佢都係想俾番啲面王鋒?
唔講得咁白,淨係講頭先有無影響觀感
因為頭先評判好似一面倒讚王鋒
而家都睇唔透viu究竟想點 如果係真心捧王鋒就唔會咁剪,起碼俾王鋒解釋返來龍去脈,或者直接成段cut

而家王鋒唔回應,仲要走去拍jf個mv,做grace演唱會嘉賓,咁高調成個大熱人選咁,作為觀眾都會覺得佢踩住人地上位,好反感

定係呢件事實在鬧得太大,王鋒亦真係有做過,點冚都冚唔住,如果隱瞞實有人爆料,唯有照出街
lucas今晚開咗好耐live好癲
好攰
睇個節目仲要晚晚追個幾鐘ig live
最驚佢哋疊埋時間開
咁點追
係囉,真係唔知想點
我都冇睇但因為ig係咁彈notification話佢live with xxx
仲要隔一陣又換人
好彩澤有出聲,VIU見到多人屌王鋒可以連個post都即刻鏟走
如果澤入黑房先講,條片一定唔會出街,就算佢喺節目播出之後再喺IG講,大家亦都唔會咁大反應
睇live好攰
又唔可以出去睇住其他嘢聽
炒剪接未
我都好憎睇ig live
連覆個post都唔得
佢兩個喺同一間房 用同一部電話開live
應該已經到咗香港
王峰尾後針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞