[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (51) 60個入面foul20個人 Philip=劣版狗毛!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
條友本身都賊眉賊眼樣
主要係表演播果陣要剪feedback,安同JG靜過太空,肥仔果邊無反應,花姐唔係到,rosa應該大部分都英文,蕾呢d瘋狂有soundbite嘅應該極好剪
主要係表演播果陣要剪feedback,安同JF靜過太空,肥仔果邊無反應,花姐唔係到,rosa應該大部分都英文,蕾呢d瘋狂有soundbite嘅應該極好剪

就算佢喺台上講都可以剪走
睇電視啫
唔洗咁多陰謀論
連登人均雲海或剪接大師
有冇諗過剪走咗成班紅隊肯定出嚟反?
跣左佢地仲剪到好人?
呢個絕對唔係小錯誤
直情係心地唔好
除非佢嘅理由好合理 如果唔係我撐唔落個咁嘅人
又呢個理論 做完古怪嘢比人屌就話係劇本
參賽者可以係kam撚 staff剪片可以係kam撚 連觀眾都可以係kam撚
唯獨是導師一定係劇本
冇得解啦 咪又係話現場好high即興做多咗呢d廢話
唔會有講法解得通到觀眾當冇發生過
紅組最尾都係贏咗
我唔覺佢哋會反囉
過往四屆都冇人敢喺鏡頭前做嘅野佢真係敢做
真小人
唔算
佢都未係鏡頭前認佢係陰柒人 都仲係偽君子 佢敢企出黎話有預謀排定即場爆肚玩對手 咁我反而撐佢
反而moley呢條撚樣兜口兜面屌柒姜b就真係真小人
香印
我而家都唔係好覺得有邊個係契
瑞銘都唔靚仔要數都大把靚仔過佢
除咗kc我覺得其他都唔係幾明顯
香印竟然只係得8000 followers
你有撚病?
講真今屆剪接咁撚樣好難唔相信係惡意剪接㗎喎唔講蕾 on仔JF鏡頭接近0 rosa都俾剪接駁到好似屌緊阿澤
班鬧導師嘅咪又係當撚咗個真人show嘅表現=現實人品
澤B
剪接無限放大係一件事 而家係講緊瀨劇本呢件事on9
如果導師收到劇本 陳蕾係負責派膠 咁其他三個係咪收到本劇本叫佢地扮啞?
你可以話佢原意唔係咁/冇咁over 剪片果時撚鳩佢 而唔係講埋晒啲有劇本呢類鳩嘢
好明顯嗰句就唔係屌緊阿澤
係叫啲仔唔好學紅組
舉手觀感唔好

個個都上帝視覺咩芯0 嗰堆第一下咪又係炒晒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞