[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (51) 60個入面foul20個人 Philip=劣版狗毛!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
蕾安話覺得kc太就隊友唔想自己搶曬fo先搞到咁
唔係唔記得 係根本冇人care
睇多次尋晚個master class真係俾姜濤屌打
勁鬼亂 樣樣兩頭唔到岸仲要mix得又唔好聽 唱又麻麻 點幫
tim原來中covid退出屌你老母臭化viu,剪兩句落去駛撚死咩

退完又唔講名唔講理由咁撚odd
咁on9?如果真係就咪王君馨講咁,唔夠hungry
covid19都敏感 又唔係要講武肺
話因病都得je
姜濤或成最大贏家
分分鐘黑紅闖出一條路
係好難聽不過可能本身expect dancer魔音,所以真心覺得佢地聲底唔差,特別係adams,只係真係編得好難聽內容都太雜
今屆啲工具人唔係太掂 自己編曲嘅item冇邊個係講得算出彩
梗係贏家啦,歷屆參賽者得佢有一球獎金
靚仔韓仔
真心唔係masterclass or 三味線音樂可能好work
亨仔個組我都信電視balance有問題

但佢地係真係唱得差
之後剪到陳蕾俾人鬧
呢個監製真係靠害
最後可能因為阿澤衝動講嘢俾陳蕾foul 咗
總覺得咁多人一齊唱好難好好聽
得mc係work
有人鄧佢唔抵好過個個都覺得佢唔值
hi墨巴 睇完造星好比翻韓湘出嚟啦
第一次睇覺得好亂,佢地行嚟行去,專心唔到,唔係好知佢地想表達啲咩,之後淨係聽,真係難聽到唔夠兩分鐘就熄左,mix到好噪,有啲刺耳
好似韓仔
節目前我對佢印象係幾型同唱歌好聽,節目出街後的確對佢反感左好多
成日話唔熟陳蕾所以對佢有誤解,但reality show導師都係節目一部分,佢係比緊更多唔認識佢嘅人透過真人show認識佢,佢咁樣自己最蝕底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞