[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (51) 60個入面foul20個人 Philip=劣版狗毛!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
viu終於upload尋晚dance battle
https://youtu.be/-RthjmqrGA4
特登講到明係版權問題
但派帽
留意返我一開始係屌剪接而唔係話劇本問題,只係理解點解有人會覺得係有劇本先講下我解釋返我對「個真正問題係剪接嗰陣點解有人話係劇本問題」嘅睇法啫「真人show」嘅set up/剪接係唔係劇本嘅一部分其實一直都係係debate topic嚟,你唔認同我嘅睇法都無問題,尊重你意見

佢短髮好charm
Tsoul型到
撇除爭議,呢part dance battle真係最好睇
舞又唔好睇,無啦啦折骨都唔知想點
歌又唱得衰,中間無啦啦rap都唔知做乜
咁cute嘅
做咩整埋啲sup9韓仔頭
鏡頭第一次睇唔係好覺有錯, 下面太黑, dear jane 條撚樣應該無望到

講左睇多次就好覺
可能阿澤真係執生執得好真係完全唔明顯
同埋本身dance battle就有啲隨意freestyle嘅感覺,就算冇跟step都唔覺
係我激動咗
有營養討論好少見
紅屌打實力平均好多
跳舞最弱應該係Energy?但都好養眼
https://instagram.com/stories/fungsasingsun/3120533353430940008?igshid=ZWQyN2ExYTkwZQ==
佢哋應該多謝viutv剪走咗
如果跣完人仲喺度喊
個觀感仲討厭
琴晚睇覺得點解個表演咁長 但原來都係三分鐘左右 難聽得滯
香印同kakit本身各自既舞種都跳得好好,但今次佢地個item真係比人感覺夾硬將啲野撈埋一齊,搞到唔好睇
絲打原來鍾意啲賊眉賊眼嘅仔
覺得王鋒今次醒過頭。

其實佢就算唔出陰招,都全方位屌打牙澤,亦都穩入20強

今次做多左 ,有晒record ,都幾難拆
乜撚野 china has talent
明明有英文名叫 King Maker
連個名都唔講真係好唔尊重觀眾同Tim
TSOUL帶頭好型
成隻舞都編得好睇過藍
上面劇透就四重加密啦雖然都無乜驚喜
https://www.instagram.com/p/CYJWqsvFDtw/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
尼個長髮都幾正
但其他成個露宿者咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞