[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (51) 60個入面foul20個人 Philip=劣版狗毛!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
懷疑pre round阿澤成日提住唔想同王鋒比較呢啲晦氣說話 係節目組引導佢講 搞到佢成個煩膠咁
今日又唔追問返王鋒做乜臨時改陣 就咁叫阿澤睇開啲就算做乜鳩?宜家比朋友撚一鑊 喺黑房講返都有問題咩?無即場爆佢已算係咁
咁剪法搞到阿澤好似唔抵得王鋒咁
covid 咁撚廢都退賽
有乜計,人哋親生仔
我覺得rosa嗰句唔係針對阿澤講嘅嘢,前一組好嬲好嬲嗰種解釋就唔需要啦
可能另有內情
yes
我係指製作組特登拎rosa句野黎潤澤,明明錯不在佢

好嬲好嬲果個解釋真係on9
初頭以為咁仆街一獲橋起隊友
點知中covid退賽仲要俾王峰鏡頭前面怨
黃蜂尾後針
屌 錯過咗咁正嘅live
冇follow開live嘅人 IG
覺得有機會搭個靚仔但廢嘅 例如瑞銘(今年明顯冇乜靚仔)
類似過往幾屆嘅Stanley, George, Yoyo咁上下
Lucas好似有save live
澤執到生都幾勁,啲人呆哂好好笑

尾後針重係到笑,小癲
一起身發覺錯過左香印live
越睇越仆街呢條友
完全唔交代下
一d team spirit都冇
佢其實拿左身份證,等足7年正式手續無走後門,同埋其實佢有讚對方果組只是好細聲

你看下平時其他訪談節目好多香港歌手好似洪嘉豪咁話娛樂圈要真朋友就揀陳蕾,林家謙呢d 咁 mean , 鄧小巧與世無爭咁都同佢是堅朋友

如果陳蕾都不做醜角邊個做? 都幾明顯是劇本來,每季造星套路都是一樣

花姐其實都講明不是要你幫佢地唱得跳得問要有可以剪出嚟
點解叫佢香印
明明係蚊香
如果剪晒,紅組應該有人唔gur??
真係偏心到爆
唔好比我估中 以ViuTV嘅性格
可能之後又搞番場大龍鳳 比王鋒係黑房喊晒口懺悔
最後推埋落澤到唔夠大方原諒兄弟小錯誤
佢全名香胤澤 啲人咪叫香印囉
仲要派膠好威威咁
睇fans club, 澤都係之前辭咗職 全職玩造星
戇鳩柒咗就認啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞