[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (51) 60個入面foul20個人 Philip=劣版狗毛!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
上次好似連登爆先?
有無呢單嘢都唔覺得佢係出道料係真
蝦頭仲話佢上鏡
真係冇比較冇傷害,對比紅組,藍組啲look輸晒
姐係一定要偏幫一邊先得?
有無諗過全都是noise
好玩
如果真係簽咗王峰又點會想要呢啲noise
已經想像到之後會比連登仔追擊
同臭雞ash一樣下場
唔係一定要偏幫邊一邊
而係viutv好明顯已經take咗side想攬王鋒
viutv宜家del咗琴日比賽精華個post
琴晚dance battle嘅純享版繼續404
連香印嗰組嘅自選都po咗,都仲係無
咁好明顯viutv唔想件事繼續喺自己個platform度發酵
好似當年day失準咁
唔po,冷處理就算
我都想啊,我覺得佢唔算好靚仔
但rap 同跳起舞上嚟勁charm
性格陰險卑劣呢個tag搣唔甩架啦
仲差過無才能
等佢出返純享版J 白水同stick bb
覺得有機會hybe ban撚咗
講真要鬧嘅話去番尋日預告鬧仲得
簽咗唔想比佢白攞人工嘅咪掉佢去平日晏晝嗰啲冇人睇嘅節目到囉
黃金時段嘅節目做咩俾佢做
kim呆得嚟彈起bass幾charm 希望下round仲見到佢
如果你睇番今日預告個fb post
就會發現實際留言數量同個post顯示嘅唔同
有超過一半嘅留言俾viutv個page 主動hide咗
你鬧都無得鬧
發台瘟但係佢嗰下又識跳落台solo
之前上幾個po有人話99%組隊係咪真
十強組隊
Kim
youtube呢
發台瘟都要say sorry 啦
人地接到就依家咁冇事姐
接唔到就炒架啦

唔通下次你又夾好左唱歌冇啦啦中間唔唱自己係到數白欖呀?
依家仲係同你識左咁耐嘅隊友都忍唔住開聲啵
但好奇怪,如果要保王鋒,點解仲要剪阿澤講嘅嘢出嚟?
佢而家唔係做緊CC推介(深夜2430)咩
好搞笑 明明咁多人憎佢
但電視又成日見到佢唔知邊邊係平行時空
如果今晚有解釋兩個fd返就好笑集體炒車
今次係搵chill club 班底
搵人寫歌呀改歌呀
多幾個band 仔彈下樂器
加埋幾個dancer 出嚟

就可以將chillclub level up
因為喺台上面爆所以想剪走都唔得囉
應該俾咗機會條賤人解釋,不過可能個答案連節目組都覺都on9到出唔到街
咁係澤大量又繼續蠢姐
同王峰唔毒無關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞