[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (51) 60個入面foul20個人 Philip=劣版狗毛!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
Fb有人話簽左添
琴日viu 仲刪左dance battle fb post
真係好柒
ViuTV 邊敢提係Covid

一黎敏感
二黎話比人聽viu 無plan 過有人中點算

Covid 咁易傳如果傳左半隊係咪半隊退先?實有人想做明星中左扮無中
退賽個個係咪嬲鳩左個分組然後屌鳩成組就走

無真真正正向Viu 交代
所以連shot都無
其實有無機會Tim 無打針
中左Covid 比ViuTV 勸退

所以先唔敢提

半年其實一人中一次都好閒,又唔見其他人退
其實大家點解都插王鋒既

會唔會條友根本真心發台瘟
係咁少事唔會連交代一聲都唔會下話

我覺得真係當中得罪左人
人地表演多過連登仔屌女
點會咁易發檯瘟

如果無事既一早有人走出嚟澄清啦
重要比佢爭取到JF MV演出又做埋王君馨演唱會嘉賓
出埋啲嗱喳招搶鏡換取工作機會
今次似想養出個mc
今年音樂元素重左
3個導師都係歌手 又加左band battle
唔使啲歌手要夾硬跳舞
佢嗰下完美搶鏡,
點可能係發台瘟
頌完未?
發台瘟到夾左既野都唔記得?
柏金遜?老人痴呆?
Dear Jane條友重要話冇影響成個performance
佢試下唱唱下live突然比人轉key
我唔信佢會當冇事發生
之前啲季好似都有揾外援但冇介紹
個垃圾本身唱live 都成日甩
得Rosa唔係之嘛
咪係明明啲音撞到七彩
佢話好聽之後等我仲特登帶翻耳機聽多次
N亨唱得彈得又大隻 唔算超級靚仔但係睇落順眼舒服 又有搞笑potential土生土長 捧得過
尋晚明明係屌緊澤小學雞
心諗啲人都幾唔識易地而處 自己俾人恰嗰陣一定縮到成隻狗咁
其實無論佢幾時講都唔啱timing 都會俾人話使唔撚使 諸多解釋 後台先講把撚咩都投完票 一樣係小器鬼
咁梗係投票前講啦 起碼make sure評判知之後先投
大拿拿2個名額 如果輸咗一定揼春自己無講先輸

利申 2個都無咩感覺
未睇尋晚嗰集一定王鋒>澤 睇完就等睇王鋒可以點解釋
係啦我都認為好鬼
個節目又要比人知原本有set舞
但又要比人知突然間無左
點解個節目係咁樣出街?

同埋我都想知比賽係咪一take過無take 2
一望香印成個詹瑞文扮後生咁, 唔係好想睇佢個樣.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞