美劇集中討論區(74) The Bear S2 | I'm a Virgo | Black Mirror S6

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
嘩 原來係同事 真係唔記得咗佢
Colin升職個集笑死我
佢地幾襯又係irish
office = hunting ground
撞正同佢地做同事 日日冇左半條命
呢集又係
Netflix珍奇櫃……第7集伏到
睇完都唔知做乜
Martha把聲好煩擾,佢係間屋偷走個到,勁想佢俾其他KGB一野射死佢算
啱啱睇晒可食用,睇E已經足夠,carry成套
HOC我無睇過
E係新劇有露pat pat仲係好firm
Paige前段覺得佢好醒,但無喇喇走去做耶撚,係咁搞事睇到有啲嬲
Stan個囝執到喇,食到Paige
同埋H講到咁醒神童feel,一啲signal都察覺唔到

其實最尾個季少左三集,係有少少趕,俾多一兩集講多detail少少,好似會好啲
腦補算,P同H大左一齊拍住上幫KGB做野
Daisy家底係咩
佢會唔會keep住金髮look拍劇
好靚
有無邊套medical drama 推薦 除左good doctor house
想睇近期d
this is going to hurt睇過未
Her Northern Irish mother, Wendy Edgar-Jones, is a former drama film editor (Sharpe; the 1999 serial version of Oliver Twist); she's currently a real estate director. Her Scottish father, Philip Edgar-Jones, is director of Sky Arts and head of entertainment at Sky.
sky好似係uk最大收費電視台

我都鐘意左佢金髮look
新post已開
自從succession完左就回歸社會
煲劇氣氛都死左一半
我都就算有劇睇緊都少左上黎吹水
sucession完咗 呢度靜曬
大家睇完都一齊畢業咗

其實有追依家播緊既劇
但見冇乜人講 又冇乜意欲討論咁
martha知道真相之後果期成日喊到仆街
E好啱做呢啲烈女角色
HOC頭兩季係神枱級劇 勁撚好睇

覺得paige都係有d煩膠 不過老實講除左stan之外
我都同情比P&E呃左咁耐既人
henry混混噩噩去到最後 成家人冇哂先知
諗起佢地3個要走佬 要放棄henry果幕 E個反應

唔講都唔記得少左集數
不過當時finale呢個質素覺得好神
p&e一定會搵機會見返佢地
呢排無咩心機睇劇
睇完good omens 笑9聖經故事幾正

rez dog 仲未開
same但咁啱呢排追開9成係短劇
變相攝時間relax下都幾好

rez dogs真係清泉劇
睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞