美劇集中討論區(74) The Bear S2 | I'm a Virgo | Black Mirror S6

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
有幾個
女導演以為嘅Selena Gomez同weeknd 以為嘅Selena Gomez
棄劇
完了吧套劇
呢個造型好好多
大日子開張果晚搞成咁
S1 carmy group therapy

強烈要求前傳
覺得佢幾sweet漫畫女主角咁
n年後出現返既青梅竹馬女神
sad
我都覺得佢幾好
唔知點解咁多人唔鍾意
宜家只係carmy未tune到自己啫
claire沒有錯
正傳都未做完咁快諗前傳
睇完Ep6,intense到癲,如果前傳集集都係咁會想死
啲shot拍到Claire靚到痴線
都好難怪Carmy
唔鍾意既人,唔係想Carmy同Sydney一齊嘛
唔想喎,覺得keep番師徒關係係最好
希望下季仲會見到Clarie bear
Carmy同Sugar都俾老母影響得好梗要
Carmy仲要俾阿哥同老母一齊夾功迫害
最後一次返黎拯救電視界既男人
淨係睇trailer都滾動咗
https://www.youtube.com/watch?v=MDw6hGm7eUQ

carmy同sydney soulmate程度太勁
sydney對marcus又應該係fd zone feel
carmy應該下季要追返claire
sugar心理質素都幾勁比老母針得仲勁
但平時仲keep到正常運作

整集flashback episode都好啊
仲好記得s1 carmy回憶返間餐廳係咁比眼鏡佬問點解佢唔去死
亦師亦友係最好
Marcus 無喇喇爆seed鬧Sydney個到笑撚左
一定要追Claire Bear
今季多左好多Sugar既描寫,個角色立體左好多,不過佢係flashback係咁問老母係咪okay又真係幾煩膠
Pete勁慘忍住唔講忍到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞