美劇集中討論區(74) The Bear S2 | I'm a Virgo | Black Mirror S6

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
應該唔會既,講到青梅竹馬咁,但講真Carmen 又真係掛住溝女distracted,Sydney 都已經話佢

不過講返間餐廳其實好細,d 木枱因為budget 問題感覺好cheap 咁, 同埋dining 同kitchen 中間唔係應該有buffer zone? 開門serve dish 已經聽到fuck fuck
個人麻麻地呢條愛情線
其實實習左幾耐
變咗另外一個人
最近有啲時間睇劇 咁多位師兄有冇咩美劇推介
只追過lucifer
想開the office但網上又話中間有幾季偏悶
個人偏好輕鬆啲/科幻嘅
好似一個星期

guest star卡士好勁 但出現得又好自然
richie同chef terry餐廳個女經理幾有火花
啱啱睇完finale
痴撚線真係世紀大爛劇笑死咗
劇情基本上唔存在
成套劇借weeknd間屋黎拍 慳水慳力
同埋最尾果場lily rose個concert騎劫埋weeknd現實演唱會live黎拍就算
完全想像到佢上台講果堆對白有幾撚尷尬
救命
以為佢返左成個月

https://twitter.com/deztiara_/status/1675901054309879808?s=46&t=EaXYP3VO-WlHK70NtFChCQ

臨尾咁樣俾claire聽到好sad
carmy呢種性格完全係虐待自己
其實佢好sweet
雖然火爆
但靜靜地講嘢令人好安心
發現好多人嘅好
但就係唔接受自己都值得

ep4同7 睇得最開心
d+ 上咗再睇多次
條女似冧richie
原本仲以為成個工作環境會好地獄
做落原來其他人好比機會佢學野又fd埋
希望S3出返場比啲愛情滋潤佢

未睇添得閒睇埋呢套獵奇嘢先

即係#1開始間屋就係weeknd自己架?
想話睇spotify 佢d ost 都上到前50
都唔算蝕晒嘅
想試睇x-file

推唔推薦
輕鬆 ted Lasso
輕鬆 ted Lasso
Shameless lip
Thanks 就咁睇落都啱我
科幻推介唔到,呢幾年睇科幻劇套套都一啖砂糖幾啖屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞