美劇集中討論區(74) The Bear S2 | I'm a Virgo | Black Mirror S6

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
GOGOGOGO
the bear喜戲嚟架咩
喜劇
係喎屌
嬲呀
連日子都冇!
Ep3 好豐富
一集可能都正過上季幾集加埋
你形容Colin同doll好貼切
最鐘意睇佢地日常其實唔洗好有咩大事件
淨係白痴小事已經好睇諗返都好鐘意doll有次離家出走果集
其實由早兩季已經開始ship colin同doll幾好feel幾啱key

btw doll原來係呢位神人整
隔離有埋搖控係咪可以搖控control
雖然擺喺度有啲恐怖但都好想要一隻好cute
呢排d劇多到甩哂追唔切
4套暫時有!但都甩甩地
啱啱先睇緊Winning time
我依家先慢慢補番the bear
頒獎啲分類係咁濕鳩
得半粒鐘又係小品劇通常都分去comedy
睇左頭兩集
依家永遠都分唔清hulu / fx堆劇係全球同步定美國時間成日彈出彈入
默默坐返低忍住喊philip即刻行過黎坐低
但爆哂煲唔走唔得啦同brba walter後期狀態差唔多
全套劇計 martha比人呃個程度好似係最深果個
諗起philip除假髮果幕
咁就一世受害者仲要走佬

之前我都為左佢開黎睇 但睇睇下停左冇睇
可能都係鐘意睇house of cards果類型多啲
佢真係keep得好又型又靚
pastor tim條線果陣睇成日估佢幾時死
仲諗住佢死硬
paige成日都爭d搞到全家爆煲
好記得有次佢特登自己搭車去搵個fake遠房親戚但好彩有個spy臨記呀嬸standby

童顏樣睇佢依家ig都係差唔多
paige後期練武好似有次有條友撩佢 / 查佢id
好快之後即刻比E伏擊定係殺左
果場係真係高潮攤牌位 咁多年build up就係等呢個moment
整個後傳 PE老咗 同仔女重逢paige可能已經做緊kgb
Paul自從NP之後條路好勁
好似有6套
winning time s2e1未開reservation dogs ep2好似未睇哂
https://youtu.be/y3FzXBkCUAg

Netflix嗰啲會唔會有得睇?
離家出走個集最尾漏氣
講起白痴小事諗返起nandor apply us citizenship再去探阿婆然後再迫佢哋去funeral

ep3掉轉body之後
隻doll髮型都係跟nadja笑死
我淨係睇咗heartstopper
同埋睇緊wwdits
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞