美劇集中討論區(74) The Bear S2 | I'm a Virgo | Black Mirror S6

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

有無link ?好想睇原片

媽咪,呢個腰斬結局集笑到我癲
尤其演唱會個段
其實weeknd 童話腦,就咪鬼拍咩黑暗嘢

一係就咁,本身佢以為呢套嘢開到新一季,個end就係佢想講條真操控嘅囡囡玩9返佢轉頭,留懸點落下一季但依家被人秒咗,就焗變摘星奇緣

呢集個頭想講weeknd 生意失敗咁嘅樣加俾條女趕個段又係on9到
咁L 容易俾人搶走晒d 嘢

我覺得Lily 叫佢收聲死開個段,完全係佢真人對呢套劇都係咁諗,收聲啦weeknd

仲有班crew 話ruin左佢心諗你有成就就話破壞者,從來都無,講乜,自視那麼高好心佢一開始打算自己做製作,set 實自己係主男1先啦救命

其實d 歌幾ok但真係會諗到d on9劇情
你們不要再打了,要打去床上打
一見返就濕晒
好奇望下richie本書講乜

頭幾頁有講一間new york 首名全球50大餐廳
search完發現Netflix 有套紀錄片7 days out
ep2係拍呢間餐廳開業前7日
劇情同the bear勁似
又係裝修後臨開幕前一日先有gas
可能有隊crew跟拍
樓面廚房成班人勁溫和
大家有興趣可以睇下
(睇完之後好想試佢個dry aged鴨胸

同埋fak真人原來係chef大癲
咁好戲
https://twitter.com/thebearfx/status/1676731077694726145?s=46&t=EaXYP3VO-WlHK70NtFChCQ
purpose, chef
睇左幾多?episode 1 我都分左幾次先睇得完
有冇人可以講吓the wire有咩吸引

個個都話神劇
但題材好唔吸引我
個voicemail
massive crush on you
yes,cousin
終於睇完Bear可以入嚟了
S2 勁多大頭shot,開頭睇唔慣
不過Claire Bear啲大頭shot
Cousin嗌佢Clarie Bear,之後甜笑
開整甜品個集睇得好舒服,境靚Marcus同大隻仔兩個斯斯文文咁傾計好正
有個彩蛋,大隻仔有個人勁過佢之後佢先知自己既不足,個個撚屌就係Carmy
係Cousin個集睇到大隻仔同 Carmy合照先知
https://m.imdb.com/title/tt5691552/
The Orville
科幻+輕鬆
Disney + 睇,暫時有3季
Fuck you Karen!!
有冇人有睇Apple套Hijack
Thank you cousin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞